Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ліберальні маразми Європи - світле волосся поза законом

Світ навколо нас 5057 переглядів

Опубліковано - 28.01.2009 13:31 | Всі новини | Версія для друку

Школярки, колір волосся котрих не сподобався директору-ліберасту
Школярки, колір волосся котрих не сподобався директору-ліберасту
У Великобританії двох білявок директор вигнав зі школи за світлий колір волосся.

В британській школі (Rednock School) її директор - Девід Александер (David Alexander) відсторонив від занять двох учениць, звинувативши їх в порушенні шкільних правил. Колір волосся дівчат він назвав "too blond" - занадто світлим, повідомляє “The Daily Mail”.

Однак школярки, одній з яких 15, а іншій - 16 років, відмовилися міняти колір волосся, заявивши, що забороненими в школі ненатуральними кольорами є блакитний, пурпурний, зелений та яскраво-червоний кольори. Це чітко зазначено в правилах закладу. Блондинки вважають, що світле волосся може бути різних відтінків, але всі вони є натуральними.

Ситуація ускладнюється тим, що цього року школярки мають складати випускний іспит, і відсторонення від навчання може негативно позначитися на результатах. Батько однієї з дівчат підтримав свою дочку і заявив, що вона "зразкова учениця, яка старанно готується до випускних іспитів". Він вважає, що волосся його дочки має абсолютно природній вигляд і зазначив, що в випускний рік не варто турбувати дітей такими дрібницями.
Rednock School в Глостешері (Південно-Західна Англія)
Rednock School в Глостешері (Південно-Західна Англія)
Директор школи пояснив, що ніхто не позбавляє дівчат права на підготовку до випускних іспитів. Вони були відправлені додому з проханням перефарбувати волосся в більш темний колір. Після того, як школярки приведуть свій зовнішній вигляд до ладу, вони зможуть продовжити заняття.

Крім того, директор зазначив, що послаблення умов для учениць випускного класу було б несправедливим по відношенню до інших учнів, оскільки правила стосуються всіх. Він висловив готовність провести батьківські збори для того, щоб уточнити розпорядок школи і більш чітко сформулювати правила поведінки.

За матеріалами Lenta.ru
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.