Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Навколо плівок Мельниченка - черговий скандал

Скандал 4946 переглядів

Опубліковано - 2.02.2009 16:16 | Всі новини | Версія для друку

Навколо плівок Мельниченка - черговий скандал
Навколо плівок Мельниченка - черговий скандал
Кучма, Литвин і Деркач відмовилися надавати зразки своїх голосів експертам. А Мельниченко зажадав телеефір щоб розповісти про спецоперацію російських спецслужб.

Екс-президент України Леонід Кучма, колишній голова СБУ Леонід Деркач і нинішній спікер Верховної Ради Володимир Литвин відмовилися надати європейським експертам зразки своїх голосів для порівняння їх із голосами, записаними колишнім охоронцем Миколою Мельниченком у кабінеті Кучми на плівки, які Мельниченко передав експертам у межах розслідування кримінальної справи про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

Про це Мельниченко заявив сьогодні на прес-конференції у Києві.

"Кучма, Деркач і Литвин відмовилися надати зразки своїх голосів, щоб експерти могли їх порівняти", - сказав Мельниченко, відмітивши, що про це політиків просила Генеральна прокуратура України.

Водночас, відповідаючи на питання журналістів, Мельниченко виразив переконання, що найближчим часом експертиза його записів буде завершена, і Генпрокуратура зможе порушити кримінальні справи щодо розкрадання майна, фактів фальсифікації результатів президентських виборів, референдумів, підкупу депутатів колишнім керівництвом України.

Мельниченко просить телекомпанії «Інтер», «Студія 1+1» і телерадіокомпанію «Україна» надати йому ефірний час для оголошення інформації, компрометуючої колишнього Президента Леоніда Кучму і голову Верховної Ради Володимира Литвина.

«Я звертаюся до телеканалів «Інтер», ТРК «Україна», «1+1» для того, щоб я міг взяти участь в передачі, де я зможу надати дуже важливу інформацію відносно переговорів (Кучми) в Москві в серпні-вересні, на початку жовтня 2004 року», - сказав Мельниченко.

За його словами, йдеться про спецоперацію на території України за участю Федеральної служби безпеки Росії і Служби безпеки України.

«Я готовий надати в прямому ефірі ті факти, відео, аудіо, яким чином Кучма, Литвин за допомогою ФСБ Росії, СБУ, того ж (екс-голови СБУ Ігоря) Смешка, (екс-голови адміністрації Президента Віктора) Медведчука проводили одну з таємних спецоперацій на території України», - відзначив Мельниченко.

Він підкреслив, що цією операцією Литвин хотів забезпечити себе у випадку, якщо б Президентом став Віктор Ющенко.

Мельниченко вважає, що в такому ефірі повинні взяти участь Литвин, колишній голова Ради Олександр Мороз, колишній голова СБУ Олександр Турчинов, екс-голова СБУ Смешко.

В свою чергу, спікер парламенту Литвин вчергове назвав звинувачення Мельниченка дурницею.

«Це все величезна дурниця і свідчить про те, що я сплутав чиїсь плани. Все це продумані абсолютні дурниці, які проплачуються з одного центру», - сказав Литвин.

При цьому Литвин не уточнив, ким саме це все фінансується: «Коли говорять про конкретні речі, як правило, назву і імен не називають».

Крім того Литвин заперечив заяву Мельниченка про нібито те, що в Росії на нього ставили як на майбутнього кандидата в президенти України: «Я не кінь, щоб на мене ставили», - сказав Литвин.

Як повідомлялося раніше, наразі у ГПУ триває млявотекуче розслідування кримінальної справи Гонгадзе. Прокуратура поки що цнотливо відмовчується навіть про те, чи взагалі існують підозрювані в організації вбивства журналіста.

Нагадаємо, що Президент Віктор Ющенко неодноразово заявляв, що розслідування цієї справи, як і вбивства Вадима Гетьмана - справа його честі.

За матеріалами інформагенцій.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.