Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Ірану: Ізраїль не дасть Обамі проводити політику змін

Світ навколо нас 5312 переглядів

Опубліковано - 12.02.2009 15:19 | Всі новини | Версія для друку

Ахмадінежад сумнівається політиці змін Обами
Ахмадінежад сумнівається політиці змін Обами
Ізраїль не дасть президенту США Бараку Обамі реалізувати політику змін, про яку він заявляв у своїй передвиборчій кампанії, вважає президент Ірану Махмуд Ахмадінежад.

"Новий американський президент прийшов до влади з гаслом Зміни!, Але я сумніваюся, що сіоністські керівники (керівництво Ізраїлю) й зарозумілі держави дозволять йому здійснити задумане", - заявив президент ІРІ в телефонній розмові зі своїм венесуельський колегою Уго Чавесом.

У свою чергу, Чавес привітав Ахмадінежада з 30-річчям ісламської революції в Ірані і пообіцяв продовжити спільну боротьбу з "світовим імперіалізмом", повідомляє у четвер прес-служба глави уряду ІРІ.

Нагадаємо, днями президент Ірану заявив, що Іран буде вести переговори зі Сполученими Штатами, якщо основою діалогу стане взаємна повага.
Арабський світ вважає Обаму ставлеником Ізраїлю
Арабський світ вважає Обаму ставлеником Ізраїлю
Як повідомлялося, після перемоги Обами на президентських виборах, Вашингтон заявив про готовність вступити в прямий діалог з Іраном для вирішення міжнародних і регіональних проблем. Зокрема новий президент США заявляв, що Америка простягне руку дружби Ірану, якщо Тегеран "розтисне свій кулак".

В свою чергу, після звістки про те, що Сенат США схвалив план із порятунку американської економіки, який розроблено адміністрацією Барака Обами, основні фондові індекси у вівторок різко знизилися, - такою була реакція фінансистів з Уолл-Стріт.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.