Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У столиці сьогодні стріляли. Міліція по злочинцях

Надзвичайна подія 6663 перегляди

Опубліковано - 16.02.2009 22:04 | Всі новини | Версія для друку

У столиці сьогодні стріляли. Міліція по злочинцях
У столиці сьогодні стріляли. Міліція по злочинцях
Як виявилося, стрілянину в центрі Києва сьогодні спричинило силове захоплення оперативниками банди злодіїв-барсеточників.

Сьогодні вдень співробітники карного розшуку київської міліції для затримання групи «барсеточників» змушені були застосувати зброю для відстрілу набоїв з гумовими кулями.

Як повідомив Центр громадських зв’язків Управління МВС України у місті Києві, інцидент стався близько 14.00 на вул. Шота Руставелі.

За інформацією ЦГЗ, група осіб вкрала з автомобіля "Лексус" портфель з документами. Під час затримання двоє крадіїв намагалися вчинити опір співробітникам міліції, внаслідок чого після попереджувального пострілу в повітря, вони застосували вказану зброю, поранивши двох злодіїв.

Ще одному вдалося втекти, наразі він розшукується.

Обидва затриманих - громадяни Республіки Грузія.

Від "Аратти": Як показав перебіг цього інциденту, в українському МВС ліва рука не зовсім в курсі, що робить права. Причому, очевидно, що руки ці діють окремо від голови. Інакше б співробітники у формі не тільки були б в курсі того, що відбувається на їхній території, а й змогли б пояснити громадянам, які, поза бажанням, стали свідками події, суть того, що відбулося.

Ми вже не кажемо про таку дрібницю, як взаємодія підрозділів МВС. Адже - зовсім поруч, у на станції метро несе службу наряд ППС метрополітену. Якби така взаємодія була - то напевно втекти одному із злочинців було б важче. А якби патрулі ДАЇ були інформований вчасно - то точно б підозрюваний, як кажуть, нікуди б не подівся із "підводного човна". Саме для такої функції - координації підрозділів, в штаті МВС спеціально існує посада чергового по райвіддлу.

Зрозуміло, що за таких високопрофесійних дій міліціянтів не варто було б казати про високий ризик для цивільних громадян. А оскільки цього свідки події не помітили, то ми звертаємо увагу міністра Юрія Луценка на те, що нині серед міліціейських підрозділів, очевидно, усі хати скраю. Чи не так Юріє Віталієвичу?
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.