Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Уряд повідомив, що хлопцям із сумнівного “Венко” на шельфі немає що робити

Влада 3778 переглядів

Опубліковано - 17.02.2009 17:47 | Всі новини | Версія для друку

Уряд повідомив, що хлопцям із сумнівного “Венко” на шельфі немає що робити
Уряд повідомив, що хлопцям із сумнівного “Венко” на шельфі немає що робити
На підставі вердикту Конституційного Суду, уряд повідомив, що Розпорядження про розірвання угоди із компанією “Венко інтернешнл лімітед” діє.

Про це повідомив урядовий портал.

"Так, Указом Президента України від 18 червня 2008 р. № 566 було зупинено дію розпорядження Кабінету Міністрів від 21 травня 2008 р. № 740 „Про припинення Угоди між Кабінетом Міністрів України та компанією „Венко інтернешнл лімітед" про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах Прикерченської ділянки надр континентального шельфу Чорного моря" з одночасним зверненням до Конституційного Суду України щодо відповідності розпорядження Конституції України (конституційності).

Конституційний Суд України ухвалою від 10 лютого 2009 р. № 6-уп припинив конституційне провадження у справі зважаючи на порушення Президентом України пункту 2 статті 45 Закону України „Про Конституційний Суд України", тобто через невідповідність конституційного подання вимогам, передбаченим Конституцією, Законом України „Про Конституційний Суд України". - говориться у повідомленні.

На підставі відмови Конституційноо Суду у розгляді конституційного подання Президента України, уряд повідомляє, що його розпорядження знову діє. "З огляду на те, що Конституційним Судом України припинено провадження у зазначеній справі, відновлюється дія розпорядження Кабінету Міністрів від 21 травня 2008 р. № 740 „Про припинення Угоди між Кабінетом Міністрів України та компанією „Венко інтернешнл лімітед" про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах Прикерченської ділянки надр континентального шельфу Чорного моря". наголошується у повідомленні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.