Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


СБУ програла суд офіцеру запаса ЗС РФ, а нині народному депутату

Захист держави 6668 переглядів

Опубліковано - 19.02.2009 19:50 | Всі новини | Версія для друку

Коновалюк виграв у Печерському суді справу у СБУ
Коновалюк виграв у Печерському суді справу у СБУ
Печерський райсуд Києва закрив справу, порушену за позовом СБУ проти народного депутата Валерія Коновалюка у зв’язку із порушенням законодавства про державну таємницю.

Як повідомили у прес-службі голови комісії ВР із питань з'ясування обставин доставки до Грузії української зброї Валерія Коновалюка, суд постановив припинити провадження розгляду справи у зв'язку із відсутністю складу злочину відповідно до статті 247 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Народний депутат України, голова парламентської комісії із розслідування законності доставок української зброї у Грузію Валерій Коновалюк спростував звинувачення СБУ про розголошення державної таємниці. Він так прокоментував дії спецслужби:

"Нагла та цинічна дія працівників СБУ щодо порушення законів і Конституції лише демонструє, у якому стані перебуває сьогодні ця спецслужба", - сказав Коновалюк.

Регіонал також назвав дії Служби безпеки України провокацією.

"Провокація Служби безпеки України, яка не мала успіху, була пов'язана із результатами розслідування збройових махінацій та корупції нинішньої влади. Замість того, щоб займатися забезпеченням безпеки країни, боротися із корупцією та економічними злочинами вони навпаки їх прикривають, але я буду із цим боротися і йти до кінця", - заявив він.

Як повідомлялося, 26 січня стало відомо, що Служба безпеки України склала та направила до суду протокол про порушення законодавства про державну таємницю депутатом Верховної Ради від Партії регіонів Валерієм Коновалюком.

Раніше СБУ порушила кримінальну справу за фактом розголошення інформації, що є державною таємницею. 1 жовтня в Інтернеті була опублікована копія листа державної компанії із експорту та імпорту продукції і послуг військового та спеціального призначення Укрспецекспорт із грифом обмеження доступу, а також інтерв'ю Коновалюка з коментарем до цього документа.

Від “Аратти”: Як говорить відомий сатирик - "Ретельніше потрібно, товариші, ретельніше"
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.