Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хорошковський використовує “Альфу” по-понятіям

Скандал 6301 перегляд

Опубліковано - 11.03.2009 16:29 | Всі новини | Версія для друку

Хорошковський використовує “Альфу” по-понятіям
Хорошковський використовує “Альфу” по-понятіям
Перший віце-прем’єр-міністр Олександр Турчинов закликає першого заступника глави СБУ Валерія Хорошковського розібратися, в яких, передбачених законом випадках, СБУ може використовувати спецпідрозділ “Альфа”.

Про це Турчинов заявив сьогодні журналістам.

На думку Турчинова, Хорошковський використовує антитерористичний спецпідрозділ не за призначенням, а в особистих інтересах.

«Хорошковський вже достатньо довго працює в СБУ, йому потрібно в першу чергу припинити скоювати злочини і вивчити, в яких випадках використовується спецпідрозділ «Альфа», який є антитерористичним і використовується для боротьби з тероризмом. У Кабінеті Міністрів терористи не відмічені і, я думаю, що якщо пан Хорошковський спробує свої особисті питання і свої комерційні інтереси продовжувати вирішувати за рахунок використання спеціальних підрозділів, це питання знаходиться виключно в площині кримінальної відповідальності», - сказав Турчинов.

У свою чергу, Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, коментуючи, на прохання журналістів, заяву Хорошковського про те, що СБУ може вилучити необхідні документи в Кабміні за допомогою спецпідрозділу «Альфа», також порекомендував Хорошковському вивчити Закон про СБУ.

«Я рекомендував би Хорошковському вивчити Закон про СБУ і дізнатися про те, що «Альфа» - антитерористичний підрозділ, який в установленому порядку може притягуватися до силових акцій і не передбачає того, про що мріє в своїх юнацьких намірах пан Хорошковський», - пояснив він.

Луценко також відзначив, що в Управління державної охорони заявок на посилення охорони будівлі уряду не поступало.

Нагадаємо, Хорошковський заявив, що Служба безпеки вже побувала в Кабінеті Міністрів і залишила там повідомлення про те, що розраховує одержати від уряду «газові документи».

Минулого тижня Хорошковський попередив, що якщо Служба безпеки України не одержить матеріали про розмитнення газу «РосУкрЕнерго» і переведення його з транзитного до іншого статусу, то спецпідрозділ «Альфа» може з’явитися в будівлі Кабінету Міністрів. За його словами, частина документів по газу знаходиться у Першого віце-прем’єр-міністра Олександра Турчинова.

Прем'єр Росії Володимир Путін зазначив вчора, що силова акція, яка триває у Києві навколо "Нафтогазу" - шкодить міжнародному іміджу України, як партнера і примушує Москву шукати обхідних шляхів простачання енергоресурсів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.