Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хтось знову збрехав. Театральне агенство підтвердило: квитків на виставу гаранта - не продає

Скандал 5119 переглядів

Опубліковано - 17.03.2009 15:13 | Всі новини | Версія для друку

Хтось знову збрехав. Театральне агенство підтвердило: квитків на виставу гаранта - не продає
Хтось знову збрехав. Театральне агенство підтвердило: квитків на виставу гаранта - не продає
У Театральному агентстві “Прем’єра” заявляють, що жодних квитків на антикризовий форум за участю Президента України Віктора Ющенка вони не розповсюджують.

Про це повідомив адміністратор агентства Сергій Капустян, коментуючи, зокрема, заяву Секретаріату Президента, в якій йдеться про звернення до СБУ з проханням з’ясувати ситуацію щодо розповсюдження квитків на “так званий антикризовий форум за участю перших осіб держави, зокрема Ющенка”.

Як наголошується у цій заяві, ”Секретаріат Президента не має жодного відношення до діяльності ЧП “Театральне агентство “Прем`єра”, від імені якого виписують рахунок-фактури за викуплені квитки”.

У свою чергу Капустян повідомив, що агентство “Прем’єра” займається розповсюдженням квитків лише на театральні і концертні заходи, і ніякого відношення до організації “антикризового форуму” не має.

Також на офіційному веб-сайті Театрального агентства “Прем’єра” анонс про проведення зазначеного “антикризового форуму” відсутній.

“Не знаю, хто під нас “копає”, але навряд чи Гармаш, чи Маковецький будуть розповідати, як виходити з кризи”, - зазначив адміністратор Театрального агентства “Прем’єра” Капустян.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.