Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Владне корито за будь-що. Регіонали, задовольняючи свою жогу влади, провокують парламентську кризу

Влада 4049 переглядів

Опубліковано - 25.03.2009 16:35 | Всі новини | Версія для друку

Владне корито за будь-що. Регіонали, задовольняючи свою жогу влади, провокують парламентську кризу
Владне корито за будь-що. Регіонали, задовольняючи свою жогу влади, провокують парламентську кризу
Партія регіонів має намір блокувати роботу Верховної Ради 31 березня у випадку, якщо на погоджувальній раді 30 березня влада не представить антикризовий план.

Про це говориться в повідомленні прес-служби ПР.

"27 березня ми (ПР) проводимо загальнонаціональний мітинг Криза - стоп!. Якщо в понеділок, 30 березня, нам не нададуть на погоджувальну раду антикризовий план, а у вівторок не захистять його разом зі змінами до бюджету, що буде гарантією його виконання, то з вівторка Верховна Рада буде заблокована ", - сказав депутат Ради від фракції ПР Борис Колесников.

Він повідомив, що в такому випадку ПР буде блокувати роботу парламенту, поки влада не піде у відставку.

Як повідомлялося раніше, заступник лідера Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що 27 березня у всіх регіонах України, в тому числі і в Києві, пройдуть акції протесту.

Партія регіонів має намір вивести на акцію протесту в Києві 15 тисяч чоловік.

26 березня у Сімферополі за участю лідера Партії регіонів Віктора Януковича пройде Всекримський мітинг Кризі - стоп! Влада - до відповіді!.

Від “Аратти”: за дивним збігом обставин на деяких сайтах з'явилися пропозиції "підробити", взявши участь у масовках регіоналів.

Отже, казати про всенародну підтримку так званої опозиції можуть хіба що ті, хто самі замовляють й проплачують масовки.

Наразі, якби ті ж самі регіонали дійсно вболівали про виборців, то напевно не витрачалися б на гучні шоу, а запропонували б парламенту хоча б розглянути власну програму виходу із кризи.

Проте, як свідчить їхня ж традиція, саме із реальними програмами у них хронічна нескладуха. Пригадаймо останнє перебування Януковича на посаді прем'єра. Тоді регіонали так захопилися дерибаном, що навіть формальну програму уряду так і не написали.

І можна бути впевненим: зараз закручується черговий дешевий лохтрон, бо ніякої антикризової програми в них не існує. Окрім одної - покращення власного добробуту. Що в народі називається просто: "дерибан".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.