Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За тернопільським сценарієм. Збанкрутілі політикани провокують виборчий фарс на червень

Влада 3885 переглядів

Опубліковано - 25.03.2009 17:36 | Всі новини | Версія для друку

За тернопільським сценарієм. Збанкрутілі політикани провокують виборчий фарс на червень
За тернопільським сценарієм. Збанкрутілі політикани провокують виборчий фарс на червень
Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко заявляє, що в Україні потроху починає реалізовуватися сценарій щодо проведення дострокових парламентських виборів 7 червня 2009 року.

Про це він сьогодні заявив кореспонденту УНІАН.

За словами Томенка, останні події, зокрема успіх партії “Єдиний центр” та Партії регіонів під час дострокових виборів до Тернопільської облради, відродили сценарій щодо дострокових виборів до ВР, що і раніше виконувався Партією регіонів та командою Президента.

“Сьогодні коло союзників такого сценарію збільшилося. А підтримка акцій протесту, що готуються на п’ятницю, та блокування роботи Верховної Ради повинні створити важливий суспільно-політичний фон для підтримки ідеї дострокових парламентських виборів”, - сказав він.

При цьому, за словами заступника голови ВР, фактично для реалізації цього сценарію потрібна зміна виборчого законодавства, щоб зробити більш вагомим вплив адмінресурсу загалом та місцевої влади зокрема.

“Хоча очевидно, що метою весняного наступу опозиції на уряд є не лише підготовка до можливих дострокових парламентських виборів, але і захід з метою проведення конституційної реформи, наслідком якої стане перетворення України в парламентську республіку”, - додав Томенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.