Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Комплекс меншовартості або Якій державі служить влада Миколаєва?

Скандал Регіон: Миколаївська область 8123 перегляди

Опубліковано - 30.03.2009 15:14 | Всі новини | Версія для друку

Комплекс меншовартості або Якій державі служить влада Миколаєва?
Комплекс меншовартості або Якій державі служить влада Миколаєва?
У річницю визволення від німецько-фашистських загарбників мешканці Миколаєва вислухали погрози від майбутніх загарбників. При чому, посадовці, як місцеві, так і столичні цьому раділи і піддакували іноземним політгастролерам.

28 березня у Миколаєві на площі Леніна відбувся традиційний мітинг на честь 65-х роковин звільнення Миколаєва від німецько-фашистських загарбників.

Склад присутніх був очікуваним: голова обласної державної адміністрації Олексій Гаркуша, глава обласної ради Тетяна Демченко, міський голова Миколаєва Володимир Чайка, секретар міської ради Владіміра Коренюгин, депутати Верховної Ради, міської і обласної рад, ветерани війни, молодіжні патріотичні організації.

Були представлені і іноземні делегації: депутат Державної думи Російської Федерації Максим Міщенко (Єдина Росія), Консул Россі в Одеській області Олександр Грачов, представники Білорусії.

Керівники області і міста намагалися зробити свої виступи аполітичними: потрібно пам'ятати Велику Перемогу, не забувати про подвиг народу, потрібно піклуватися про ветеранів.

Але мер Чайка (зрозуміло, член ПР) не втримався і прогнувся перед іноземцями: «На Миколаївській землі ніколи не будуть визнані героями ті, хто стріляв воїнам визволителям в спину», - заявив Чайка.

Продовжила трансляцію партійних гасел і глава облради регіонал Демченко: «депутати обласної ради проти реабілітації фашистських посіпак, не за розбрат з Росією, а за дружбу».

І, зрозуміло, не міг не торкнутися теми і російський депутат Міщенко: «Я вважаю, що ми єдиний народ. Я бачу, як йде свідома політика на розрив братських народів, йде спроба відсунути Україну до заходу. Ці всі розмови про вступ України в НАТО ні до чого хорошому не приведуть. Якщо Україна вступить в НАТО, то це, кінець кінцем, через якийсь проміжок часу приведе до війни між нашими державами».

До речі, на прес-конференції в міськвиконкомі член фракції «Єдіная Россія» і лідер молодіжної громадської організації «Россія Молодая» заявив: «Ми, в Росії, сприйняли оранжеву революцію, як певне просування Заходу на схід і встановлення влади, підконтрольній Америці».

До речі, все це чув "із розумінням" й призначений Президентом України Віктором Ющенком миколаївський губернатор Гаркуша.

Від “Аратти”: Почитавши регіональну пресу ми не зрозуміли: Миколаїв це українске місто чи ні?

Відтак у нас виникло питання до Президента України Віктора Ющенка: ви, часом, не призначаєте глав місцевих адміністрацій за поданням ФСБ чи ГРУ МОМ РФ?

Бо складається враження, що ваші призначенці, окрім дерибану, тільки зарплатню отримують із української казни. Ні?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.