Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Фальшстарт. Ющенко і Янукович вже завзято бавляться у вибори

Політика 4360 переглядів

Опубліковано - 30.03.2009 16:24 | Всі новини | Версія для друку

Фальшстарт. Ющенко і Янукович вже завзято бавляться у вибори
Фальшстарт. Ющенко і Янукович вже завзято бавляться у вибори
Деякі політичні сили нервують і припускаються фальшстарту, не чекаючи початку президентських виборів.

Про це заявив нардеп-самооборонець Юрій Гримчак.

«На мій погляд, першим неофіційно розпочав президентські перегони саме діючий нині Президент», - повідомив Гримчак, і прокоментував свої слова: «Всі його (Президента України В.Ющенка – ред.) кроки за останній рік спрямовані на те, щоб розкачати ситуацію і розпочати свою передвиборчу кампанію офіційно в статусі єдиного кандидата».

«У нього це не вдається, але такі спроби є», - підкреслив депутат і навів як приклад останнє призначення в Секретаріаті Президента – голови комітету виборців України Ігоря Попова. «Це знову-таки, вкладається в канву майбутніх президентських виборів», - сказав Гримчак.

«А поведінка Віктора Януковича, - продовжив Гримчак, - на мій погляд, нагадує того персонажа з приказки, який сидить на березі річки і чекає, коли нею попливуть трупи його ворогів. Та все не пливуть».

«Вважаю, що він вже й сам не радіє своїй заяві про «якщо за 100 днів не буде подолана криза, то ми вийдемо на вулицю». Але щось йому робити треба, ось він і намагається імітувати діяльність. Приклад – загрози блокувати трибуну парламенту саме тоді, коли депутати вирішуватимуть кризові питання».

«Регіоналів» надихнули вибори у Тернополі, де їм намалювали трохи процентів і вони, виходячи з цих результатів, плекають надії на майбутнє. В цьому контексті це може бути початок президентської кампанії Віктора Федоровича», - сказав Гримчак.

«Насправді стане зрозумілим, хто буде реальним кандидатом у Президенти, не раніше листопада», - підкреслив нардеп.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки люди розумом убогі, особливо недоумки та ідіоти, позбавлені національних прикмет”
Арсен Річі

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.