Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Шахтарям нема чого їхати на масовку: будуть видавати зарплатню

Влада 4280 переглядів

Опубліковано - 2.04.2009 16:43 | Всі новини | Версія для друку

Шахтарям нема чого їхати на масовку: будуть видавати зарплатню
Шахтарям нема чого їхати на масовку: будуть видавати зарплатню
Заборгованості із виплати заробітної плати працівникам вугільної галузі на сьогодні немає. Завтра вона розбереться, чиї рученятка бавляться із чужим.

Про це прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявила сьогодні на прес-конференції.

«На сьогодні немає заборгованості жодної копійки перед працівниками Міністерства вугільної промисловості - шахтарями, шахтобудівельниками, всіма, хто працює на підприємствах, які належать до вугільної промисловості, включаючи і обслуговуючу сферу», - відзначила глава уряду.

Водночас, Тимошенко поінформувала, що після заяви Голови Донецької обласної ради про те, що нібито заборгованість із зарплати перед працівниками вугільної галузі існує, вона зробила під час засідання Кабміну вимушену перерву і особисто перевірила таку інформацію. «Я особисто перевірила цю інформацію, підняла всі дані повністю, проаналізувала, що і як сплачується, і можу сказати, що на сьогодні всі гроші на заробітну плату у вугільну галузь перераховані», - заявила Тимошенко. Прем’єр-міністр також підкреслила, що зарплата всім працівникам вугільної сфери або вже сплачена, або буде сплачена через декілька годин.

Тимошенко повідомила, що 3 квітня о 12 годині під її головуванням буде проведено нараду за участю голови Донецької облради, керівництва Міністерства вугільної промисловості, а також представників профспілок для того, щоб «з’ясувати кожну цифру».

Як повідомлялося раніше, завтра ПР планує провести масовку на Майдані. Обіцяють звезти до столиці 50 тисяч політтуристів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.