Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Затримали нелегальний літак Балоги

Скандал 4967 переглядів

Опубліковано - 6.04.2009 12:08 | Всі новини | Версія для друку

Митниця затримала рейс “Прага-Київ-Ужгород”. У аеропорту стверджують - літак зафрахтував Віктор Балога
Митниця затримала рейс “Прага-Київ-Ужгород”. У аеропорту стверджують - літак зафрахтував Віктор Балога
В п’ятницю ужгородські митники затримали літак, що здійснював переліт «Прага-Київ-Ужгород». Як стверджують в аеропорту Ужгорода, літак був зафрахтований Віктором Балогою.

Затримана в Ужгороді машина - невеликий літак Learjet, розрахований на 7 посадочних місць. На повітряному судні були відсутні документи, які підтверджують дотримання митного режиму і підстави для прибуття до України, - тобто, виходить, судно було у нас нелегально.

Міністр МВС Юрій Луценко не раз звинувачував секретаря Президента, що той зловживає польотами за рахунок державних компаній, і Балога став наймати приватні літаки. Тільки за минулий рік Віктор Іванович зробив понад 60 рейсів за маршрутом «Київ-Ужгород-Київ». У полі зору депутатів з «Народної самооборони», і особисто Юрія Луценко, потрапили також і закордонні вояжі голови СП до Інсбруку і Відня, до Ліона і Ніцци, Мюнхена і Женеви, в Тріполі (Лівія).

Війна Луценко і Балоги носить давній і затяжний характер. На думку політолога Віктора Небоженко, Віктор Балога, на відміну від попередників, почав втручатися буквально у все: у тому числі і в кадрову політику силовиків, чим їх дратує:

- Він, як це не дивно, абсолютно не вважає, що час його керівництва, як і Президента країни, вже порахований. Він абсолютно упевнений в тому, що йому вдасться дорого продати себе на новому політичному Олімпі. Насправді маленький літачок може собі дозволити будь-який солідний банкір або олігарх. Але не всі можуть собі дозволити літати на «віп-літаках» з порушеннями правил митниці.

А як розповіли «Газеті...» у Київському центрі ділової авіації, коштує чартерний рейс «Київ-Ужгород» літаком подібного класу в обидва кінці близько $9 тисяч. Згідно декларації Балоги, опублікованої на сайті Президента, сукупний доход за минулий рік членів сім'ї Балоги, серед яких його дружина і двоє дітей, склав 314 тисяч 916 гривень. А вартість польотів Балоги на малу батьківщину до Ужгороду за минулий рік може складати $540 тисяч.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.