Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Міліція оприлюднила фотороботи ймовірних нападників на інкасаторів

Кримінал Регіон: Харківська область 8056 переглядів

Опубліковано - 7.04.2009 02:37 | Всі новини | Версія для друку

Міліція оприлюднила фотороботи ймовірних нападників на інкасаторів
Міліція оприлюднила фотороботи ймовірних нападників на інкасаторів
Харківська міліція оприлюднила фотороботи ймовірних нападників на інкасаторський автомобіль. 2 квітня злочинці вбили трьох інкасаторів і важко поранили молоду дівчину, яка проходила поруч.

Фотороботи складено зі слів свідків події, повідомили у прес-службі МВС.

«ГУМВС України в Харківській області просить громадян, які володіють інформацією щодо підозрюваних у скоєнні цього злочину чи можуть пізнати їх за наданими фотороботами або помітили щось підозріле напередодні скоєння нападу в районі вул. Клапцова, Комсомольське шосе, вул. Рубанівська, вул. Лисая, пров. Титаренківський, вул. Володарського, пров. Володарського, зателефонувати до міліції за номерами 7059-300 або 102 чи повідомити про це іншим зручним для вас способом до найближчого відділення міліції», - сказано у повідомленні прес-служби.

«Шановні водії! Якщо 02 квітня з 18.00 до 19.00 Ви перебували у районі вулиці Клапцова, 3, де було скоєно озброєний напад на автомобіль інкасації, та бачили рух інкасаторської машину у супроводі інших транспортних засобів просимо повідомити до правоохоронних органів за зазначеними телефонами або іншим зручним для Вас способом», - звертаються в МВС.

Міліція відтворила картину нападу на інкасаторів

У неділю увечері на вулиці Клапцова міліція відтворювала напад на інкасаторів «Ощадбанку», який стався близько шостої години вечора 2 квітня, повідомляє МедіаПорт.

Того вечора грабіжники вкрали близько 300 тис. грн., убили трьох інкасаторів важко поранили молоду дівчину, яка проходила поруч. Злочинці, за даними правоохоронців, стріляли з автоматів Калашникова. Пізніше харківські правоохоронці виявили викрадений автомобіль інкасаторів «Ощадбанку».

Під час слідчого експерименту з відтворення картини злочину начальник облуправління МВС Віктор Развадовський повідомив: експертиза показала: нападники стріляли зі зброї, яка була вкрадена під час нападу на інкасаторів восени 2001-го року. Тоді на вулиці Дерев’янка 26 жовтня була убита одна людина, ще один інкасатор поранений.

Злочин, як два інших напади в 2004-му і 2005-му роках, не розкритий. Правоохоронці не виключають: усі напади здійснені одними і тими ж людьми.

На місці злочину, куди міліція запросила два десятки свідків, запросили і ЗМІ. Правоохоронці намагалися детально відтворити події того вечора.

Ще в суботу були оприлюднені фотороботи злочинців, які намальовані за описами свідків та очевидців.

Міліція продовжує розшукувати автомобіль, на якому поїхали грабіжники: сіру «дев’ятку», але номер розшукуваного авто змінився: зараз міліція шукає ВАЗ-2109 з номером 3603, а не 3609, як спочатку.
Зображення фотороботів ймовірних нападників
Зображення фотороботів ймовірних нападників


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.