Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Ющенко впевнений, що у жовтні його не переоберуть

Влада 3929 переглядів

Опубліковано - 8.04.2009 13:56 | Всі новини | Версія для друку

Президент Ющенко впевнений, що у жовтні його не переоберуть
Президент Ющенко впевнений, що у жовтні його не переоберуть
Президент України Віктор Ющенко переконаний, що рішення Верховної Ради про призначення президентських виборів на 25 жовтня буде скасоване.

Про це він сказав сьогодні журналістам під час відвідання ВАТ «Квазар» у Києві.

«Рішення Верховної Ради нічого спільного із законом не має, і у мене немає сумнівів, що це рішення буде скасоване», - сказав Ющенко.

Відповідаючи на питання журналістів, він зазначив, що відповідне рішення парламенту збирається оскаржити уже сьогодні. За словами Президента, якщо відповідні документи вже підготовлені, він сьогодні ж направить подання до Конституційного Суду.

Разом з тим, Ющенко вкотре зауважив, що, незважаючи на те, що рішення парламенту, на його думку, не відповідає закону, він готовий погодитись на одночасні дострокові парламентські і президентські вибори за умови їхнього проведення на основі нового виборчого законодавства, зокрема, на основі відкритих виборчих списків.

Ющенко додав, що, у свою чергу, юристи мають сказати, як провести одночасні парламентські і президентські вибори таким чином, щоб вони були у рамках права.

Від “Аратти”: як бачимо, всенародно обраного найбільше цікавить не боротьба із економічною кризою, а конкретні умови свого власного перебування у владі. Хоч на три місяці довше.

Або ж подвійні вибори, за умов, які гарантують плавний перехід його і челяді у стіни парламенту через "прикуплені" округи.

Втім, очевидно, він сам не дуже впевнений у реалістичності імплементації своїх законодавчих ініціатив, зокрема, стосовно самопозбавлення нардепами імунітету. Бо коли в країні вщент зруйнована правоохоронна система, у парламентській залі навряд чи знайдеться 226 садомазохістів. Втім, враховуючи, що зазначена процедура вимагає ще й внесення змін до Конституції, напевно й на Банковій мало хто вірить у те, що отримають позитивний результат.

Хоча із іншого боку, позбавлення депутатської недоторканності - вже традиційна фішка стандартного передвиборчого лохотрону.

І не більше.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.