Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Відволікання на розважальні сайти підвищує продуктивність роботи

Технології 6956 переглядів

Опубліковано - 9.04.2009 02:50 | Всі новини | Версія для друку

Відволікання на розважальні сайти підвищує продуктивність роботи
Відволікання на розважальні сайти підвищує продуктивність роботи
Продуктивність праці офісних службовців зростає, якщо вони на роботі заходять на сайти, не пов’язані з їхньою основною діяльністю, стверджують вчені з Австралії.

У ході дослідження співробітники Мельбурнського університету з'ясували, що офісним працівникам корисно проводити на розважальних та інформаційно-пізнавальних сайтах до 20% робочого часу. У цьому випадку продуктивність праці зростає на 9%.

В опитуванні взяли участь 300 людей. З них 70% відвідують з офісу сайти, не пов'язані з роботою.

На думку вчених, відволікання під час робочого дня підвищує концентрацію уваги. Вони порівнюють веб-серфінг з перекуром або перервою на обід.

Одні з найбільш популярних ресурсів у офісних службовців - новинні сайти, а також портали з інформацією про товари і послуги. Крім того, багато хто, перебуваючи на робочому місці, спілкуються у соціальних мережах, грають в онлайнові ігри і дивляться відео.

Нагадаємо, схоже дослідження улітку минулого року показало, що спілкування в ICQ у робочий час також підвищує продуктивність праці.

Водночас, за результатами більш актуального дослідження, в умовах фінансової кризи працівники офісів стали на 23% частіше відвідувати порносайти у робочий час.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.