Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Жорстоке побиття на АЗС. Міліція відпустила нападників

Кримінал Регіон: м.Київ 7450 переглядів

Опубліковано - 13.04.2009 14:54 | Всі новини | Версія для друку

Кадр з камери відеоспостереження АЗС. Молодики б’ють чоловіка
Кадр з камери відеоспостереження АЗС. Молодики б’ють чоловіка
Невідомі з міліцейськими посвідченнями жорстоко побили чоловіка ледь не на очах у патрульних. Міліція їх відпустила та хоче “відмазати”.

На одній з автозаправочних станцій Києва невідомі жорстоко побили чоловіка. Міліція не тільки не затримала злочинців, але й запропонувала потерпілому гроші – щоб зам'яти справу.

Знущання зафіксувало відеоспостереження АЗС. Постраждалому Анатолію пощастило забрати касету: тепер у нього є докази.

Вони зустрілися у черзі до нічної крамниці. Один з незнайомців наказав Анатолію стояти на місці і кудись зателефонував. На станцію приїхав чорний джип. Четверо молодиків почали розмахувати перед обличчям чоловіка міліцейськими посвідченнями. Чому вони його побили, Анатолій досі не розуміє. "Я так і не зрозумів, чого вони хочуть. Мат-перемат", - каже він.

Прямо біля крамниці нападники почали бити: в щелепу, ногами по голові і нирках. У напівпритомної жертви забрали годинник. Коли Артем, який чекав на Анатолія в машині, попросив дати його другу спокій, пройшлися ногами й по його голові.

Нарешті до АЗС під'їхали патрульні МВС, яких Артем викликав з машини ще раніше, коли зрозумів, що не все гаразд. Анатолія припиняють бити, але замість арешту – міліціонери просто заспокоюють молодиків з посвідченнями. Нападники на прощання кілька разів б’ють Анатолія по голові, беруть пиво і джипом їдуть далі у своїх справах.

Потім, як звітували патрульні, на загадкових посвідченнях був напис "комітет боротьби з корупцією". Прізвищ вони не запам'ятали. Керівництво Шевченківського райвідділу переконане – документи несправжні.

У міліції впевнені, що це – "буйні мажори". І запевняють, що спіймати їх – справа честі.

Натомість неофіційно потерпілим, як розповіли ті журналістам, поважні чини з того ж райвідділу пропонували гроші – щоб "не сіяти паніку в ЗМІ". Бездіяльний патруль обіцяли покарати.

Упродовж тижня Анатолію телефонують невідомі – пропонують чималі гроші за мовчанку. Начебто нападники з АЗС – діти поважних українських діячів. Після того, як стало відомо про сюжет в ефірі ТСН, вони влаштували чоловіку справжнє промивання мізків. Головна теза: сидіти не будемо в жодному разі, а тобі із цим жити.
ТСН хоче допомогти правоохоронцям знайти “мажорів” і ось орієнтування: на вигляд їм ще немає тридцяти – полюбляють випити і безкарно відлупцювати першого-ліпшого.
ТСН хоче допомогти правоохоронцям знайти “мажорів” і ось орієнтування: на вигляд їм ще немає тридцяти – полюбляють випити і безкарно відлупцювати першого-ліпшого.

До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.