Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Мешканці будинку, який злетів у повітря завдяки Вексельбергу, досі бомжують

Влада 4018 переглядів

Опубліковано - 17.04.2009 20:53 | Всі новини | Версія для друку

Мешканці будинку, який злетів у повітря завдяки Вексельбергу, досі бомжують
Мешканці будинку, який злетів у повітря завдяки Вексельбергу, досі бомжують
На трагедії, яка сталася майже півтора роки тому, пропіарилася ціла ватага політиканів, починаючи від Президента Ющенка. Проте, дніпропетровці, які вижили, досі бомжують. Сьогодні Тимошенко дала доручення чиновникам терміново підняти дупи і, врешті, завершити будівництво житла.

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко дала доручення терміново вжити вичерпних заходів щодо усунення перешкод та введення в експлуатацію нового житлового будинку для тих мешканців Дніпропетровська, чий будинок було зруйновано 13 жовтня 2007 року внаслідок вибуху газу.

Доручення адресоване Голові Дніпропетровської обласної державної адміністрації Віктору Бондарю, Міністру регіонального розвитку і будівництва Василю Куйбіді, Міністру з питань житлово-комунального господарства Олексію Кучеренку, Міністру палива та енергетики Юрію Продану, Голові правління НАК «Нафтогаз України» Олегу Дубині.

Доручення сформоване на підставі повідомлень засобів масової інформації про те, що мешканці зруйнованого будинку в м. Дніпропетровськ досі не змогли вселитися в придбані квартири у новому будинку, оскільки вже два роки його не можуть здати в експлуатацію.

Нагадаємо, що 15 жовтня 2007 року Президент Віктор Ющенко виступив із патетичною промовою з приводу трагедії. "Наказую усім відповідальним керівникам зробити все, щоб люди були повністю захищені державою". - сказав тоді Віктор Андрійович.

Наразі жертви Вексельберга та української влади, маленькі українці, на собі відчули, чого варте для місцевих князьків слово, а точніше, наказ того, хто формально, відповідно до Конституції України, вважається главою держави та гарантом наших прав і свобод.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.