Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тернопільська детектива. Губенатор звинуватив ДАІ у тому, що в його “ліва” автівка

Скандал Регіон: Тернопільська область 10663 перегляди

Опубліковано - 28.04.2009 14:37 | Всі новини | Версія для друку

Тернопільська детектива. Губенатор звинуватив ДАІ у тому, що в його “ліва” автівка
Тернопільська детектива. Губенатор звинуватив ДАІ у тому, що в його “ліва” автівка
Голова Тернопільської держадміністрації Юрій Чижмар звинувачує працівників ДАІ в тому, що його службовий автомобіль декілька років їздив з підробленим свідоцтвом про реєстрацію.

Про це він сказав сьогодні на брифінгу.

Чижмар відзначив, що «правоохоронні повинні перевіряти державні органи щорічно, а не раз у 5 років».

«Якщо завжди Державтоінспекція закривала очі, а тут, коли треба, раптом піднімається це як порушення - це, в першу чергу, питання до працівників ДАІ», - сказав Чижмар.

При цьому він запевнив, що автомобіль розмитнювався.

«Державне управління справами (ДУС) купувало цей автомобіль у 2003 році у офіційного дилера «Мерседес». Тому заяви начальника обласного управління міліції Віталія Максимова, що це авто не розмитнене, - це трішки вигадка», - сказав Чижмар.

Він відзначив, що до Тернопільської держадміністрації згаданий автомобіль експлуатувався в Сумській облдержадміністрації, ще раніше - в Секретаріаті Президента.(!)

«У 2007 році ми взяли цей «Мерседес» в оренду, оскільки діючі автомобілі були розкомплектовані або не на ходу, грошей на покупку адміністрація не має. Цей автомобіль є власністю ДУС. Питання: чому міліція побачила порушення лише тепер? Начальник обласного управління міліції повинен був би звинувачувати не облдержадміністрацію, а працівників ДАІ, які допускають такі речі», - заявив губернатор Тернопільської області.

Також губернатор сподівається, що міліція повинна встановити і покарати винних в такому порушенні.

Як повідомлялося раніше, міліція порушила кримінальну справу за фактом підробки свідоцтва про реєстрацію службового автомобіля “Мерседес-Бенс Е-240”, на якому їздив голова Тернопільської облдержадміністрації Юрій Чижмар.

16 квітня працівники ДАІ зупинили службовий автомобіль голови Тернопільської облдержадміністрації Юрія Чижмаря “Мерседес-Бенс Е-240” і встановили, що у водія немає документів на нього.

Водій пред’явив ксерокопію простроченого тимчасового реєстраційного талона на авто. Причому, як встановили працівники ДАІ, номер реєстраційного талона закріплений за іншою іномаркою. У багажнику автомобіля правоохоронці виявили три пари державних номерних знаків з інших автомобілів.

Від “Аратти”: дивні речі відбуваються у Секретаріаті гаранта. Виявляється, що автівки посадовців роз'їжджають без належних документів, реєстрації, і навіть більше - із липовими папірцями про розмитнення, колекціями фальшивих номерів тощо.

При тому, ці брутальні порушення чинного законодавства роками залишаються поза увагою правоохоронців.

А як же ж бути із відомою формулою, з якою Віктор Ющенко йшов на вибори? Нагадаємо, що вона звучала так: “Закон - один для всіх!”. Чи не для всіх, Вікторе Андрійовичу, а тільки для нас, маленьких українців?

І у зв'язку із цим нам, виборцям, дуже цікаво було б почути не від клерків, а від обраного нами Президента детальну розповідь про те, як же він виконав свої передвибочі обіцянки у частині наведення законного порядку у ДУС, яке належить до його прямого управління?
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Розум може підказати, чого слід уникати, і тільки серце промовляє, що слід робити”
Жозеф Жубер

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.