Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Українська політика має змінитися, інакше кризу не подолати

Політика 4634 перегляди

Опубліковано - 23.05.2009 19:42 | Всі новини | Версія для друку

Українська політика має змінитися, інакше кризу не подолати
Українська політика має змінитися, інакше кризу не подолати
Співголова Ради інвесторів при Кабінеті міністрів України Сергій Тігіпко наголошує на необхідності модернізації і радикального оновлення української політики.

Як передає кореспондент УНІАН, про це С.Тігіпко заявив у своєму виступі на з’їзді Трудової партії України, який проходив сьогодні у Києві.

Політик, зокрема, наголосив, що «сьогодні Україна наближається до соціального струсу через передінфарктний стан економіки”. «Як фахівець хочу сказати, що ми могли не мати таких втрат. Говорити і посилатися лише на світову кризу, я вважаю, є нечесно», - сказав С.Тігіпко, уточнивши, що основна проблема такого падіння і соціальних втрат полягає у стані української політики.

На думку С.Тігіпка, «коли потрібно було, як на конвеєрі, штампувати антикризові рішення, боротися з корупцією, розв’язати руки підприємцям, займатися Євро-2012, створювати нові робочі місця, інвестувати в інфраструктуру країни, ми займаємося політичними сварками, шоу з блокування трибун, йдемо у відпустки як народні депутати, нібито в країні усе гаразд».

У зв’язку з цим С.Тігіпко висловив упевненість, що сьогодні необхідна модернізація української політики та її радикальне оновлення. «Криза підштовхує нас до такого кроку», - підсумував С.Тігіпко.
Реалії української політики
Реалії української політики


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.