Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Біля корита. На поляні очікується ротація клерків

Влада 3962 перегляди

Опубліковано - 26.05.2009 09:24 | Всі новини | Версія для друку

Біля корита. На поляні очікується ротація клерків
Біля корита. На поляні очікується ротація клерків
Ігор Пукшин написав заяву про звільнення з посади заступника глави Секретаріату Президента і чекає на відповідний указ глави держави.

Про це він повідомив учора.

“Я не вважаю за можливе працювати в команді нового глави Секретаріату Президента Віри Ульянченко”, - пояснив свою позицію Пукшин, додавши, що зараз чекає позитивного рішення глави держави щодо свого звільнення.

Крім того, за інформацією джерела в Секретаріаті Президента, заяви про звільнення також написали всі інші заступники голови СП, за винятком Андрія Гончарука, який знаходиться у відпустці.

Президент Віктор Ющенко в суботньому ефірі програми "Свобода на `Інтері` підтвердив, що має намір звільнити кілька чиновників: "Очевидно, будуть кадрові зміни в апараті. Мене не все влаштовує. Я не хочу, щоб люди, що працюють біля мене, мали ті цинічні якості, які я не хочу бачити".

"Всі заступники голови секретаріату написали на ім`я Президента заяви про відставку за власним бажанням. Єдине виключення – Андрій Гончарук, оскільки він зараз перебуває за межами України", - розповів інформований співбесідник в СП. "Заяви дійсно написали більшість заступників, але у відставку будуть відправлені не всі. Наприклад, Переході (Іван Перехода, керує документообігом в СП) хвилюватися нема про що. Але ключові фігури дійсно готові піти", - підкреслило інше джерело.
Офіційно кадрові зміни планується провести найближчими днями за підсумками співбесід нового глави СП Віри Ульянченко з колишніми заступниками Віктора Балоги, а зараз - її. Як затверджують джерела, без сумніву, буде звільнений Ігор Пукшин, який займається юридичним напрямом в СП.

Остаточно ухвалено рішення про відставку Романа Безсмертного, який має намір зосередитися на керівництві центральним виконкомом партії "Наша Україна".

"Андрій Кислинський, швидше за все, буде звільнений – він практично не виконував в СП конструктивної роботи. У підвішеному стані залишається Ігор Попов (представник Президента у Верховній раді).

Є ряд питань до Юрія Богуцкого (займається гуманітарними питаннями), його доля залежить від прихильності Віри Ульянченко", - розповів виданню співробітник СП.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.