Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Плутократичний режим і права людини - не сумісні

За право людини 7417 переглядів

Опубліковано - 28.05.2009 11:37 | Всі новини | Версія для друку

Плутократичний режим і права людини - не сумісні
Плутократичний режим і права людини - не сумісні
Міжнародна правозахисна організація Amnesty International оприлюднила щорічний звіт про ситуацію з правами людини у світі. Одна з головних проблем України - це безкарність винних у порушенні прав людини.

Особи, винні у порушенні прав людини, залишалися без покарання в Україні.

Цю проблему в царині прав людини Amnesty International називає головною в своїй щорічній доповіді. Загалом у звіті представлено картину світу, де систематична дискримінація і незахищеність гальмують практичне втілення законодавчих досягнень.

Це стосується й України. Експерти "Амністії" зазначають – українська влада не вжила адекватних заходів у відповідь на зростання кількості расистських нападів. А "біженцям та шукачам притулку загрожувало примусове повернення",- розповіла "Німецькій хвилі" виконавчий директор "Міжнародної Амністії" в Україні Тетяна Мазур.

Українська влада не зважала на правила розгляду прохань про надання притулку. За її словами, особливе занепокоєння викликають тортури та жорстоке поводження під час утримання під вартою в міліції.

З цим погоджуються і в Українській Гельсінській спілці. За їхніми підрахунками, кожен чотирнадцятий житель України зазнавав катувань з боку міліціонерів. Лише за останній рік таких випадків було майже сто тисяч. Мазур переконана - в доповіді показаний світ, де держави дуже часто за власним бажанням вирішують, яких прав людини вони будуть дотримуватися, а які – придушувати, і Україна, на жаль, не виняток.

Від “Аратти”: те, що з гордістю називає "демократією" Президент Віктор Ющенко, насправді немає нічого спільного із владою народу. Бо найбільше, що мають маленькі українці від влади чиновницького криміналітету - це право участі у виборчих лохотронах, де дозволяється кинути папірця в урну за ту чи іншу персоналію, заздалегідь визначену режимом. І як показує практика - сторонніх там не буває.

Саме тому, всі красиві гасла лохотронних шоу йдуть, одразу ж по закінченню, за призначенням реквізиту разового використання - у смітник.

А громадянин, маленький українець, як був безправним - так і залишається. Сам на сам із своїми проблемами, головною із яких є фізичне виживання, у агресивному середовщі тотального й безкарного пограбування та приниження.

Чи хтось заперчить очевидному факту: в Україні не існує державного органу захисту ПРАВА ГРОМАДЯНИНА, в Україні не існує рівноправ'я, тобто РІВНОЇ ТА БЕЗУМОВНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ КОЖНОГО ПЕРЕД ЗАКОНОМ.

Натомість державні органи влади охороняють лише право певних осіб володарювати. Безкарно й безмежно. Саме тому репресивний апарат захисту необмеженої влади номенклатури, створений більшовиками, залишається у недоторканому вигляді. І буде залишатися, поки ми, маленькі українці, не встанемо із колін. Ми самі, своїми руками, повинні навести лад у своєму домі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Бог, що створив світ і все, що в ньому, бувши Господом неба і землі, не в рукотворних храмах живе ”
Діяння апостолів, 17, 24

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.