Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На території України легально діють підрозділи ФСБ Росії. Не в інтересах України, зрозуміло

Захист держави 6074 перегляди

Опубліковано - 1.06.2009 17:33 | Всі новини | Версія для друку

На території України легально діють підрозділи ФСБ Росії. Не в інтересах України, зрозуміло
На території України легально діють підрозділи ФСБ Росії. Не в інтересах України, зрозуміло
Керівник СБУ вперше публічно визнав, що на українській території легально діють розвідувальні центри ФСБ Російської Федерації.

Про це він заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода".

Голова СБУ, відповідаючи на запитання про проблеми, якими переймається СБУ у Криму, на перше місце визначив протидію різноманітним сепаратистським рухам.

"Це контррозвідка та протидія усім організаціям чи громадянам, які ставлять під сумнів територіальну цілісність України або статус окремих міст, наприклад міста Севастополь, пишуть інші назви, піднімають прапори інших держав – роблять те, що визначається законом, як протиправна діяльність. А відтак ми це документуємо все, допитуємо у рамках кримінальних справ і передаємо справи до суду. Наразі у суді вже знаходиться справа «Севастополь-Крим-Росія» і у цій справі висунуто звинувачення проти двох громадян. Тепер вже саме суд, а не СБУ, визначить міру покарання". - сказав Наливайченко.

Другою проблемою є протидія іноземним спецслужбам, які, зокрема, проявляють посилений інтерес до обороних об'єктів.

"Другий напрямок – це протидія іноземним спецслужбам, які проявляють інтерес до українських оборонних об’єктів чи об’єктів Чорноморського флоту РФ. Тут СБУ має достатній арсенал засобів, щоб забезпечити належну безпеку. Тому ми абсолютно незгодні із перебуванням на об’єктах ЧФ РФ підрозділів ФСБ Росії. А відтак на двохсторонньому рівні, за допомогою МЗС, найближчим часом сподіваємося врегулювати це питання і просити підрозділи ФСБ покинути територію України". - сказав Наливайченко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.