Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Самоборонці повідали, чому вони не підтримали відставки Єханурова

Влада 4035 переглядів

Опубліковано - 5.06.2009 15:31 | Всі новини | Версія для друку

Самоборонці повідали, чому вони не підтримали відставки Єханурова
Самоборонці повідали, чому вони не підтримали відставки Єханурова
НС має багато претензій до Єханурова, але вважають, кадрове питання вирішувалося не правильно - треба було слідчу комісію.

«У нас є претензії до роботи міністерства оборони, але ми не хочемо брати участь у бійці заради бійки без стабілізаційного плану розвитку держави. А кадрові питання так не вирішують!», - прокоментував процедуру звільнення ВРУ Юрія Єханурова представник депутатської групи «Народна самооборона» Юрій Гримчак.

Гримчак сказав: «Так, у нас є багато претензій до Міністерства оборони України, їх треба розглядати, в тому числі і на Верховній Раді. Але при наявності звинувачень треба створювати спеціальну слідчу комісію, Верховна Рада повинна провести розслідування, і вже за його результатами потрібно виносити рішення про звільнення чи не звільнення».

«Оскільки цього не було зроблено, а було тільки рішення Профільного комітету, то на мій погляд, це не зовсім правильно, тому ми не голосували», - пояснив політик.

«Претензії є до діяльності Юрія Єханурова на посаді міністра оборони, - підкреслив Гримчак, - але їх треба розглядати згідно процедури. Вчора лідери фракцій погодилися не розглядати в такому ключі кадрові питання, а сьогодні вони спливли».

«Ми навіть не заслухали міністра на Верховній Раді, і процедура відбулась без попередження. Так не робиться, це неетично, тому що на його (Юрія Єханурова – ред.) місці може в подальшому опинитися інший міністр будь-якого уряду», - резюмував депутат Гримчак.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.