Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко опинилася між бандитами та імпотентами

Влада 3572 перегляди

Опубліковано - 18.06.2009 17:50 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко опинилася між бандитами та імпотентами
Тимошенко опинилася між бандитами та імпотентами
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко стверджує, що саме він і Кремль стали назаваді ширці.

«Це правда, що я став цим каменем спотикання у створенні широкою коаліції між ПР та БЮТ. Цим і горджуся», — заявив лідер Громадянського руху «Народна самооборона» Луценко на прес-конференції у Львові.

Міністр зазначив, що лідер Партії Регіонів Віктор Янукович не хотів бачити його ні в уряді, ні в коаліції. «Коли у Верховній Раді зробили клоунаду із міліцейським кашкетом і пляшкою горілки, я зателефонував до Януковича і пояснив, що ніколи в житті не носив міліцейського кашкета, і нехай поставить там мій портрет, а не осоромлює весь особовий склад МВС. Принагідно я нагадав віхи його юнацької біографії, що чомусь Януковича дуже розсердило. Після цієї розмови, звісно, він про мене не хотів навіть чути", - зазначив Луценко.

Спроба створити широку коаліцію не вдалася також через позицію Кремля. «На моє переконання, рішення Януковича, яке він озвучив на свято Трійці, було продиктоване з Росії», — зазначив Луценко.

Відповідаючи на запитання, чи не було помилкою з боку Тимошенко намагання створити широку коаліцію, Луценко зазначив, що ці наміри були викликані складною ситуацією, з якою зіткнулася Тимошенко. «З одного боку — імпотенти, з іншого боку — бандити, але Тимошенко потрібно було з кимсь приймати в парламенті закони, а люди їй не дали скільки голосів, щоб вона могла це зробити самостійно», — сказав лідер НС.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.