Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


З жовтня зміняться коди міжміського та міжнародного зв’язку

Технології 6718 переглядів

Опубліковано - 19.06.2009 16:35 | Всі новини | Версія для друку

З жовтня зміняться коди міжміського та міжнародного зв’язку
З жовтня зміняться коди міжміського та міжнародного зв’язку
Укртелеком з 14 жовтня змінює порядок набору міжміських та міжнародних напрямів.

Відкрите акціонерне товариство "Укртелеком" на виконання наказу Міністерства транспорту і зв'язку України від 29 вересня 2008 р. №1200 "Про затвердження плану переходу на перспективну систему нумерації телефонної мережі загального користування України" з 14 жовтня 2009 р. змінює порядок набору міжміських і міжнародних напрямів.

Про це повідомляє прес-служба "Укртелекому".

Щоб вийти на міжміську телефонну мережу, необхідно буде замість міжміського префікса "8" набрати префікс "0". Для виходу на міжнародну телефонну мережу замість міжнародного префікса "8-10" - префікс "0-0". Тобто для того, щоб подзвонити по телефону в інше місто, іншу країну або на номер мобільного абонента потрібно спочатку набрати цифру "0". Після набору "0" (зі стаціонарного телефону) слід дочекатися безперервного сигналу і тільки потім здійснювати набір інших цифр - код потрібного міста, або код мережі оператора мобільного зв'язку без першої цифри "0" в існуючому коді, далі без інтервалу - номер телефону абонента.

Для абонентів Київської обл. вводиться новий код зони "45" замість "044".

На офіційному сайті "Укртелекому" вже розміщено інструкцію з нового набору номерів та нові телефонні коди населених пунктів України.

Для зручності абонентів з 14 жовтня працюватимуть автовідповідачі. Також інформацію щодо порядку набору номерів телефонів можна буде дізнатись за номерами телефонів довідково-інформаційних служб компанії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.