Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


З життя привидів. Литвин із Симоненком понастальгували

Політика 4651 перегляд

Опубліковано - 21.06.2009 17:33 | Всі новини | Версія для друку

З життя привидів. Литвин із Симоненком понастальгували
З життя привидів. Литвин із Симоненком понастальгували
Колишнього функціонера ЦК КПУ Володимира Литвина та нинішнього лідера КПУ об’єднала ностальгія по ленінському комсомолу, який тихо вмер більше двадцяти років тому.

Вчора у Києві відбулися чи то поминки, чи то святкування 90-ї річниці з дня створення Ленінського комсомолу України.

В урочистостях взяв участь голова Верховної Ради Володимир Литвин.

За словами спікера, ухвалення українським парламентом рішення про святкування цієї річниці свідчить про те, що всі усвідомлюють необхідність повернення до власних першоджерел.

«У мене є всі підстави привітати вас і себе з цією датою, яка має загальнодержавне значення», – зазначив Володимир Литвин.

Він наголосив, що історія XX-го сторіччя не була б повною, якби з неї були викреслені сторінки про Ленінський комсомол.

А лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко наголосив: «Ні в кого немає сумнівів, що сторінки української історії говорять, що комсомольське плем'я завжди було на передовій».

«Саме комсомольське плем'я побудувало велике суспільство і створило ту матеріальну базу, якою ми пишаємося, у тому числі й у нинішній Україні», – зазначив лідер комуністів.

26 червня виповнюється 90 років з дня створення Ленінського комуністичного союзу молоді України (ЛКСМУ).

Від “Аратти”: власне, ми також не проти, аби ніхто в Україні не забував що таке тоталітаризм, і що таке компартія, і що таке її "бойовий авангард" - ленінський комсомол.

Бо більшовички завжди робили найбруднішу та найтяжчу роботу руками молодих хлопців і дівчаток. Гірше за комсомольців - були тільки зеки. Це підтверджується численними прикладами так званих комсомольських новобудов - гігантів індустрії, де, як свідчать документи, заки були розбавлені комсомольським активом. Цей "актив" - краще б називати жертвами агітпропу.

Втім, наскільки відомо із біографій, і Симоненко, і Литвин про "подвиги" комсомолу знають виключно із агіток, бо вони ніколи у таких заходах участі не брали.

Їхня апаратна комсомольська юність пройшла у демагогії, брехні та розвагах, тобто комсомольських заходах на природі. Ну самі розумієте із чим.

І ми також розуміємо.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.