Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Убивство біля лісу. Регіонали хочуть пропіаритися на трупі

Скандал 4959 переглядів

Опубліковано - 22.06.2009 13:32 | Всі новини | Версія для друку

Убивство біля лісу. Регіонали хочуть пропіаритися на трупі
Убивство біля лісу. Регіонали хочуть пропіаритися на трупі
Партія регіонів вимагає створити у Верховній Раді тимчасову слідчу комісію з розслідування вбивства у Кіровограді.

Про це в ході Погоджувальної ради повідомив перший заступник лідера ПР Олександр Єфремов.

"Нас не може не турбувати ситуація, що склалася у Кіровограді, коли депутат від БЮТ разом з керівником районної прокуратури і міліції убили людину тільки за те, що вона зайшла у його мисливське господарство. Ми наполягаємо, щоб цього тижня була проголосована постанова про створення ТСК", - відзначив він.

Між тим, досі правоохоронці не пояснили жодним чином, зідки у загиблого були два пістолети. Цілком очевидно, що соморобний пістолет аж ніяк не міг бути зареєстрованим. Та й хто ходить із пістолетом на полювання? Хоча, знову-таки, дивлячись на кого.

Сам нардеп Лозинський пояснив ситуацію на прес-конференції у Кіровограді. За словами народного депутата, Олійник першим почав стріляти.

«Я спитав у нього: «Ти хто?». Він несподівано дістав пістолет і вистрелив у наш бік. Ми з прокурором Горбенком наздогнали його на машині, вискочили, повалили на землю. Я тримав його за праву руку, у якій був пістолет, прокурор – за ліву. Я відкинув пістолет убік. Тоді чоловіку вдалося дістати ніж, яким він наніс мені і прокурору різані рани. Ми його через це випустили, він відскочив і дістав інший пістолет», – розповів нардеп.

За його словами, після цього вони чекали на прибуття оперативної групи з райвідділу міліції, і далі затримання Олійника проводили вже міліціонери. При цьому Олійник відстрілювався, але начальник райвідділу Ковальський віддав наказ не стріляти у відповідь.

На думку Лозінського, цей випадок міг бути не випадковим.

«Важко сказати, як ця людина могла там з’явитися пішки – за двадцять кілометрів від населеного пункту, де він мешкав. У нього вилучені записки з намальованими планами. Я думаю, це все свідчить на користь не випадковості», – сказав нардеп.

Як повідомлялося раніше, всі троє: нардеп, прокурор і начальник місцевого райввідлу міліції наполягають, що вони були беззбройні. Обласний прокурор цьому не заперечує. Хоча у місцевій пресі подейкують, що трійця була із мисливською зброєю.

Втім не зрозуміла мовчанка ГПУ, адже справа стосується народного депутата і у цьому випадку, за законом, контролювати слідчі дії мають саме у цьому відомстві.

Не зовсім зрозуміло, на яких правових чи інших підставах, окрім піару, регіонали здійняли галас і намагатимуться створити ТСК. На тлі того, що далеко не усе зрозуміло із обставинами загибелі їхнього колеги Євгена Кушнарьова. Втім, очевидно, оскільки там були всі свої - регіоналам це не цікаво.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.