Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Гарант прийняв Тимошенко. Говорили понад годину

Влада 3749 переглядів

Опубліковано - 22.06.2009 14:45 | Всі новини | Версія для друку

Гарант прийняв Тимошенко. Говорили понад годину
Гарант прийняв Тимошенко. Говорили понад годину
Сьогодні об 11:00 відбулася зустріч Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко та Президента України Віктора Ющенка, яка тривала півтори години.

Про це повідомила урядова прес-служба.

Прем’єр-міністр заявила, що розмова була конструктивною. Зокрема, обговорювалися шляхи активізації роботи Уряду та НБУ з вирішення проблеми рекапіталізації банків. Тимошенко та Ющенко детально аналізували проблему фінансового збалансування НАК «Нафтогаз України» та здійснення закупівель російського газу, який зберігається в ПГС для потреб осінньо-зимового періоду та транзиту газу до європейських споживачів.

Під час зустрічі обговорювалася ситуація із фінансуванням реконструкції та побудови важливих об’єктів культурної спадщини, у тому числі Мистецького комплексу «Арсенал».

Прем’єр-міністр Тимошенко разом з Президентом Ющенком значну увагу присвятили питанню пошуку шляхів фінансування побудови об’єктів до Євро-2012 в умовах світової фінансової кризи.

«Між Президентом та Прем’єр-міністром складається командна робота з вирішення цих питань. Професійні поради та підтримка Президента допоможуть Уряду в цей складний час», - зазначила Тимошенко.

Між тим, поінформовані джерала повідомили, що коло питань було ширшим.

Під час сьогоднішньої зустрічі Президента України Ющенка з Прем'єр-міністром Тимошенко обговорювалися кадрові питання в Кабінеті міністрів.

Про це РБК-Україна повідомило джерело в уряді.

За словами співбесідника агентства, кадрові питання піднімалися у зв'язку з наміром глави держави відкликати зі складу уряду міністрів, призначених за квотою НУ-НС.

Спікер парламенту Володимир Литвин також повідомив журналістам цікаву подробицю: виявляється, Президент, після ритуального покладання квітів до Вічного вогню, просто не збирався повертатися на роботу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.