Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


...А Кременчуцький НПЗ тероризують коти і собаки

Довкілля Регіон: Полтавська область 16059 переглядів

Опубліковано - 25.06.2009 04:03 | Всі новини | Версія для друку

...А Кременчуцький НПЗ тероризують коти і собаки
...А Кременчуцький НПЗ тероризують коти і собаки
Співробітники нафтопереробного заводу компанії “Укртатнафта” у Кременчуці провели поголовну депортацію за межі підприємства котів і собак, які мешкали там.

Про це повідомив “Новини Полтавщини” в.о. головного інженера підприємства Валерій Бердяєв.За його словами, на такий захід адміністрація підприємства зважилася після двох аварій, винуватцями яких стали тварини, що проживали на території заводу.

Після першої аварії робітники депортували лише кілька кішок, а всім службам дали розпорядження: закрити доступ тваринам до устаткування і закрити двері підстанцій.

На рішучіші кроки керівництво заводу пішло після того, як через витівки бездомного кота зупинилося 11 об'єктів підприємства.

Зокрема, зупинилося насосне устаткування, виникли збої в комп'ютерах, роботі лабораторного устаткування, зупинилася проточна вентиляція.

Розповідаючи про цей інцидент, Бердяєв процитував одну з доповідних записок: "Кіт, який жив на одному з об'єктів, після кількох днів відсутності тричі повертався на завод. Результатом цього стало коротке замикання, причиною якого стала тварина".

Від “Аратти”. Можливо це через котів-терористів в Україні постійно дорожчають нафтопродукти? Адже депортація вусатих-смугастих теж потребує неабияких коштів!
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Довкілля»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.