Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Microsoft назвала ціну Windows 7 і розповіла, як отримати ОС безкоштовно

Технології 6495 переглядів

Опубліковано - 26.06.2009 13:22 | Всі новини | Версія для друку

Microsoft назвала ціну Windows 7 і розповіла, як отримати ОС безкоштовно
Microsoft назвала ціну Windows 7 і розповіла, як отримати ОС безкоштовно
У США ліцензійна версія операційної системи Microsoft Windows 7 Home Premium буде коштувати 199 доларів. Windows 7 Professional обійдеться в 299 доларів, Windows 7 Ultimate - в 319 доларів.

Про це повідомляється в блозі розробників Windows.

З 26 червня по 11 липня в США пройде спеціальна акція, в рамках якої користувачі зможуть за попереднім замовленням купити Windows 7 зі знижкою. У цей період за оновлення відповідних версій Windows XP або Vista до Windows 7 Home Premium і Professional вони заплатять 50 і сто доларів. Аналогічні акції в різний час пройдуть і в інших країнах, включаючи Великобританію, Німеччину та Японію.

Після завершення промоакцій оновлення до Windows 7 Home Premium буде коштувати 119,99 долара. За оновлення відповідних версій Windows XP або Vista до Windows 7 Professional доведеться заплатити 199,99 долара, до Windows 7 Ultimate - 219,99 долара.

У Європі Microsoft не буде пропонувати оновлення старої операційної системи до Windows 7 за зниженою ціною, так як це суперечить європейському антимонопольному законодавству. За Windows 7 Home Premium європейці заплатять 119,99 євро, за Professional - 285,99 євро, за Ultimate - 299,99 євро.

Крім того, Windows 7 можна отримати безкоштовно. Для цього достатньо купити в період з 26 червня 2009 року по перше січня 2010 року комп'ютер з встановленою Windows Vista. В рамках програми Windows 7 Upgrade Option цю ОС можна оновити на Windows 7, не сплачуючи за це. У програмі беруть участь не всі виробники комп'ютерів і не всі версії Vista.

Продажі Windows 7 розпочнуться 22 жовтня. В цей день з'являться версії цієї операційної системи на 14 мовах, включаючи російську. 31 жовтня вийде ще 21 локалізована версія Windows 7. Російська ціна Windows 7 поки не повідомляється.

Нагадаємо, для європейських споживачів Microsoft підготує спеціальну версію операційної системи Windows 7 без вбудованого браузера Internet Explorer.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.