Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки дерибану. Підлеглі Ульянченко прихватизували шматок Дніпра

Кримінал 4596 переглядів

Опубліковано - 26.06.2009 14:14 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки дерибану. Підлеглі Ульянченко прихватизували шматок Дніпра
Хроніки дерибану. Підлеглі Ульянченко прихватизували шматок Дніпра
Працівники ГУБОЗ МВС України виявили факт підроблення документів, за якими спритні ділки отримали 37 гектарів земель водного Фонду, розташованих в адміністративних межах Української міської ради Обухівського району Київської області.

Про це повідомила прес-служба.

Так, у минулому році невстановлена особа за підробленими заявами отримала від Обухівської районної державної адміністрації Київської області дозвіл на розробку проекту землеустрою відведеної земельної ділянки площею 37 га (у вигляді двох островів) в адміністративних межах Української міської ради. У заявах використано копії паспортів та довідок про присвоєння ідентифікаційного коду 19 студентів столичних вузів.

Як встановили у ГУБОЗі, самі студенти ніяких ділянок не отримували, документів чи їхніх копій не надавали та підписів не ставили.

У подальшому з’ясувалося, що відведені земельні ділянки належать до земель водного Фонду та є повноцінними островами Канівського водосховища. За висновками фахівців Інституту геодезії, картографії та кадастру 20 га з виділеної землі припадає на острови, що представляє собою зарослу кущами та деревами площу, а інші 17 – водну поверхню. Також, за нормами водного законодавства, на цю землю встановлено обмеження господарської діяльності, що означає заборону передавати її у приватну власність, приватизувати, використовувати для садівництва, городництва тощо.

Проте, за даними оперативників ГУБОЗ, Обухівська райдержадміністрація всупереч всім встановлених норм законодавства, винесла рішення про передачу цієї земельної ділянки у приватну власність 19-ти студентам. Далі, ці землі неодноразово перепродувалися.

За матеріалами працівників ГУБОЗ Головне слідче управління МВС України порушило кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1,3 ст.358 Кримінального кодексу України. Слідство триває.

ГУБОЗ МВС України супроводжує ще кілька аналогічних кримінальних справ, що стосуються незаконних отримань земель водного Фонду та намивів піску в руслі Дніпра на Київщині.

Як відомо, на момент афери Держадміністрацію Київської області очолювала Віра Ульянченко, а кадрові призначення чиновників у держадміністраці здійснює Президент України Віктор Ющенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.