Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Фішка з “бородою”. Як і у 2004 році, Янукович базікає про чесні вибори

Влада 3587 переглядів

Опубліковано - 6.07.2009 11:31 | Всі новини | Версія для друку

Фішка з “бородою”. Як і у 2004 році, Янукович базікає про чесні вибори
Фішка з “бородою”. Як і у 2004 році, Янукович базікає про чесні вибори
Напередодні президентського марафону регіонали витягнули із нафталіну стару фішку про чесні вибори.

Партія регіонів ініціює проведення 6 липня круглого столу на тему „За прозорі і чесні президентські вибори без брудних технологій та фальсифікацій”.

Про це сповістила прес-служба.

Пропонуємо провести дискусію з представниками всіх парламентських фракцій у прямому ефірі телеканалу „Рада” за участю журналістів усіх ЗМІ.

Замість післямови. Всі добре пам'ятають, що на минулих президентських виборах саме ПР та "єдиний кандидат від влади" Янукович, голосніш за всіх втюхували нам, виборцям, як вони хотять чесних виборів.

Проте, всі ми побачили поза тим лементом, і наглий адмінресурс, і бронетехніку під стінами ЦВК, і брутальні фальсифікації. І "каруселі" у вигляді ешелонів Кірпи, і паралельні сервера, і старі газети у мішках, замість бюлетенів. Ми також стали свідками небувалої електоральної активності "українців" у Росії - цілі поїзди і автоколони бажаючих віддати свій голос за двічі "не судимого" перетнули кордони України у день голосування, створюючи враження, що насправді росіяни у Росії - національна меншина, а більшість - виключно українці.
Ми пам'ятаємо також вердикт Верховного Суду, який зафіксував неможливість перерахунку голосів у зв'язку із тотальними фальсифікаціями.

Втім, оскільки наші доблесні слідчі ГПУ так і не виявили організаторів цього злочину, обмежившись декількома десятками дрібних виконавців, то нині ми наочно бачимо: у когось знову засвербіло стимулювати новий Майдан.

Ми ж, навчені сумним досвідом громадяни, також не проти, тільки навряд чи цього разу будемо співати виключно пісень і чекати милості від нової влади.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.