Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Увага! Користувачів Windows атакує новий вірус

Технології 6102 перегляди

Опубліковано - 8.07.2009 17:07 | Всі новини | Версія для друку

Увага! Користувачів Windows атакує новий вірус
Увага! Користувачів Windows атакує новий вірус
Компанія Microsoft попередила користувачів про нову загрозу для їхніх комп’ютерів, яку фахівці поки не можуть нейтралізувати.

Про це повідомив у понеділок Аssociated Press з посиланням на прес-реліз Microsoft.

Відповідно до поширеного прес-релізу компанії, новий вірус, що росповсюджується в мережі інтернет небезпечний для комп'ютерів, на яких використовуються операційні системи Windows XP і Windows Server 2008.

Небезпека була виявлена фахівцями Microsoft і поки не усунута.

Компанія вкрай рідко робить подібні зізнання, оскільки її експерти досить швидко справляються з такими проблемами. Однак поки що фахівці не можуть знайти спосіб подолати нову загрозу.

"Діра" в системі безпеки комп'ютерів "пробивається" під час відвідування зараженого сайту. Як правило, це відбувається при відкритті в електронній пошті листа, що містить посилання на такий сайт.

Нападу хакерів піддалися вже тисячі сайтів. Тепер через них передається вірус, що дозволяє зловмисникам отримувати повний контроль над зараженими комп'ютерами. Як зазначають експерти, програми Microsoft для перегляду відео можуть бути заражені та у процесі взаимодії між ними та Internet Explorer хакери отримують доступ до управління комп'ютером.

У зв'язку із цим фахівці Microsoft рекомендують користувачам не відкривати у пошті електронні листи і додатки, які здаються їм підозрілими.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.