Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко: критикувати гаранта безглуздо

Влада 3649 переглядів

Опубліковано - 10.07.2009 14:53 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко: критикувати гаранта безглуздо
Тимошенко: критикувати гаранта безглуздо
Прем`єр-міністр Юлія Тимошенко відмовляється критикувати дії Президента України Віктора Ющенка, оскільки вважає це безглуздим.

Про це Тимошенко заявила сьогодні на прес-конференції в Кабінеті міністрів, відповідаючи на запитання журналістів про те, що стало причиною відсутності критики з її боку дій Президента і Національного банку.

«Я чесно вам хочу сказати: я просто припинила будь-яку критику, адже бачу, що на неї немає ніякої реакції. Я для себе визначилася з концепцією поведінки: я просто роблю справи, роблю в тих умовах, які сьогодні існують в Україні», - сказала Тимошенко.

Прем`єр підкреслила, що уряд зараз у своїй роботі керується виключно необхідністю реалізації «конкретних і важливих справ».

«Думаю, що після президентських виборів наша команда буде вже не критикувати, а притягати до відповідальності тих, хто порушував закон і хто робив нечесні речі стосовно країни», - заявила Тимошенко.

Від “Аратти”: ми, як і більшість громадян України, зрозуміло, абсолютно підтримуємо тезу про наведення ладу в країні. Зокрема, у частині відповідальності посадових осіб держави за їхні дії.

Проте, ми маємо великий сумнів у тому, що ситуацію можна змінити шляхом обрання нового Президента України. Адже, за посадою, відповідно до Конституції, Президент не може втручатися ні у дії слідчих органів, ні у правосуддя. Наразі, у діях чинного Президента Ющенка, ми бачимо протилежне. В тому числі й недосяжність для Закону наближених до нього осіб, які не мають жодного формального імцнітету.

На наш хлопський розум, ситуацію може змінити тільки одне: повний демонтаж "правоохоронної системи" імені Берії-Вишинського, яка охороняє права чиновника від народу, та створення, практично із нуля, нової системи охорони права громадянина.

А це - вже обов'язок парламенту та народних депутатів, які нині намилилися на закордонні пляжі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.