Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тяжке життя мажорів. По п’янці родичам гаранта або їхнім корєфанам можна й постріляти

Скандал 4057 переглядів

Опубліковано - 13.07.2009 12:26 | Всі новини | Версія для друку

Тяжке життя мажорів. По п’янці родичам гаранта або їхнім корєфанам можна й постріляти
Тяжке життя мажорів. По п’янці родичам гаранта або їхнім корєфанам можна й постріляти
Закон один для усіх: родичу гаранта та його типу товаришу, які напившись, вчинили стрілянину із незареєстрованої зборої у центрі столиці, навпроти Секретаріату Президента - нічого не буде.

Друга колишнього зятя Віктора Ющенка Михайла Гончара, якого підозрюють у стрілянині у квартирі в центрі Києва, допитали у Печерському РОВС і відпустили.

Про це “Сєгодня” сказав керівник прес-служби столичної міліції Володимир Поліщук.

"У нас є ще 7 днів для рішення, але, швидше за все, кримінальної справи не буде - через відсутність складу злочину", - сказав він.

Джерело газети в МВС сказало, що друг Гончара Олексій Петренко взяв провину на себе і не наполягає вже на тому, що випадково натиснув на курок карабіна, оскільки 23 відстріляних гільзи та свідчення людей, які чули цілу низку пострілів, не вписуються у його версію.

"Зараз з'ясовуємо, як карабін опинився у квартирі Гончара. Адже зброю на нього не зареєстровано. А за незаконне зберігання "ствола" загрожує строк до трьох років", - сказав співрозмовник.

"Сам же Михайло Гончар у той день безпробудно спав, навіть коли в квартирі працювали слідчі. Його розбудили, поспілкувалися, але він заявив, що нічого не пам'ятає", - додав він.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.