Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


УЄФА відмовилася від готелів Ахметова

Економіка 7038 переглядів

Опубліковано - 30.07.2009 04:20 | Всі новини | Версія для друку

“Донбас-Палас”
“Донбас-Палас”
Компанія TUI Travel, офіційний туроператор Євро-2012, відмовилася підписувати договір з готелями Ріната Ахметова - донецьким “Донбас-Палас” і столичним “Опера”.

Саме у цих готелях під час проведення Євро-2012 повинна була проживати "сім'я" УЄФА (комерційні партнери, керівництво УЄФА, команди, судді, спонсори тощо). Основна причина конфлікту - це вартість готельних номерів, пише "Дело".

"За номер у готелі просять у середньому 800 євро за ніч. У Європі таких цін взагалі немає", - говорить заступник директора Координаційного бюро з підготовки і проведення Євро-2012 в Україні Валерій Жолдак. За його словами, в Європі вартість проживання в готелі такого рівня коливається в межах 170 євро.

В той же час керівництво готелю заявляє, що готове до компромісу, але не бачить зацікавленості з боку туристичної компанії.

"Готелі "Опера" і "Донбас-Палас" зі свого боку підписали договори з УЄФА ще 8 травня. Але, на жаль, ми не отримали ніякої відповіді від УЄФА. TUI не влаштовують тарифи на проживання, проте у відповідь пропозицій ми не отримували", - говорить Бернард Мікаллеф, генеральний директор готелів. За словами Мікаллефа, поки жоден п'ятизірковий готель у Києві не підписав договір з TUI.

Як заявив голова облради Донецька Анатолій Близнюк, "Донбас-Палас" і "Опера" підпишуть контракт з турагентством тільки в тому випадку, якщо його представники приїдуть на переговори. "Нічого нам факсом слати документи, що ми повинні робити. Такі питання вирішуються особисто", - обурюється Близнюк.

Примітно, що подібні проблеми виникли у TUI Travel тільки з готелями Ріната Ахметова. "У Харкові між власниками готелів і представниками TUI Travel були дискусії, але на сьогодні всі договори підписані", - говорить заступник голови Харківської облдержадміністрації Сергій Сороженко. За словами директора департаменту "Євро-2012" Львівської міськради Олега Засадного, на сьогодні підписано 46 договорів між готелями Львова і TUI Travel.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що медичне забезпечення континентальної першості з футболу обійдеться Україні майже в 3 мільярди гривень. Кабінет Міністрів ухвалив Концепцію медичного забезпечення єврочемпіонату.

Згідно з документом, левову частку у фінансуванні охорони здоров'я повинні взяти на себе місцеві бюджети. Вони мають за три роки знайти понад 2 мільярди гривень. Решту суми (824 мільйони) надасть держбюджет.

Голова координаційного бюро з підготовки і проведення Євро-2012 в Україні Ілля Шевляк вважає, що 3 млрд гривень вистачить для того, щоб привести вітчизняну медицину до ладу. "Цю суму прорахувало Міністерство охорони здоров'я. При розрахунку враховувалися потреби міст, що приймають "Євро", - говорить Шевляк.

Гроші передусім призначені на купівлю медичного устаткування і спецтехніки. Наприклад, планується купити 622 автомобілі і декілька вертольотів екстреної допомоги.

Крім того, слід створити мобільні госпіталі у фан-зонах і збільшити на 100 тисяч кількість ліжко-місць у лікарнях тих міст, які приймуть Євро-2012. Також окремим витратним рядком йде навчання медичного персоналу англійській мові і оплата послуг волонтерів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.