Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Краще пізно, ніж ніколи. МЗС обурився через підстрелену росіянами дівчину

Політика 4098 переглядів

Опубліковано - 6.08.2009 13:11 | Всі новини | Версія для друку

Краще пізно, ніж ніколи. МЗС обурився через підстрелену росіянами дівчину
Краще пізно, ніж ніколи. МЗС обурився через підстрелену росіянами дівчину
Міністерство закордонних справ України вручило вербальну ноту тимчасовому повіреному у справах Російської Федерації в Україні Всеволоду Лоскутову. МЗС висловив занепокоєння інцидентом, в результаті якого моряками Чорноморського флоту була поранена громадянка України Ольга Литвиненко.

Про це йдеться в повідомленні МЗС.

«Міністерство розраховує, що російська сторона надалі дотримуватиметься взятих на себе міжнародних зобов’язань, ретельно розслідує цей трагічний інцидент, притягне до відповідальності винних, компенсує нанесені збитки постраждалій, а також надасть відповідну офіційну інформацію українській стороні», - йдеться в повідомленні.

В. о. першого заступника Міністра закордонних справ України Костенко висловив глибоку стурбованість з приводу чергового порушення командуванням Чорноморського флоту Російської Федерації Угоди між Україною і Російською Федерацією про статус і умови перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України.

Нагадаємо, 31 липня 2009 року під час проведення бойової стрільби підрозділами Чорноморського флоту Російської Федерації на полігоні, який орендується Російською Федерацією, була поранена громадянка України О.Литвиненко. Цей інцидент трапився через ігнорування російською стороною правил проведення навчань з використанням вогнепальної зброї.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.