Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Справа Гонгадзе. “Репортери без кордонів” звернулися до Медведька

Світ навколо нас 4893 перегляди

Опубліковано - 10.08.2009 17:49 | Всі новини | Версія для друку

Справа Гонгадзе. “Репортери без кордонів” звернулися до Медведька
Справа Гонгадзе. “Репортери без кордонів” звернулися до Медведька
"Репортери без кордонів" виступають за проведення експертизи черепа, що може належати Георгію Гонгадзе, незалежними експертами закордоном.

У листі до генпрокурора Олександра Медведька організація зауважує, що уважно стежить за розслідуванням справи Гонгадзе і має лише одне побажання:

"Усі, хто замовив убивство, повинні бути викриті та понести законне покарання незалежно від того, які високі посади вони обіймали чи досі обіймають".

"Це покарання буде сигналом для інших, як неодноразово заявляв Президент Віктор Ющенко", - наголошують в організації.

"Репортери без кордонів" поділяють переконання вдови Мирослави Гонгадзе та її представника Валентини Теличенко про необхідність оприлюднення свідчень генерала Олексія Пукача.

"Ми закликаємо вас подбати про оприлюднення всіх показів генерала Пукача з моменту його затримання. Це єдиний шлях продемонструвати, що і правосуддя, і політична влада рішуче орієнтовані на повне розслідування злочину незалежно від того, хто виявиться до нього причетним", - заявляють в організації.

"Репортери без кордонів" відзначають важливість проведення експертизи черепа, що може належати Гонгадзе, і заявляють про підтримку прохання Мирослави Гонгадзе та її представника про "проведення експертизи за межами України незалежними експертами в додаток до експертиз, які можуть бути проведені в Україні при потребі".

В організації сподіваються, що "після багатьох років безрезультатного слідства у справі про брутальне вбивство Гонгадзе, генпрокурор не буде проти оприлюднення свідчень генерала та проведення судової експертизи нещодавно виявленого черепа зарубіжною установою".
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шануй, Україно, святині свої! Бо вони ж – всесвітньої, загальнолюдської ваги; земна цивілізація виросла з них.”
Юрій Шилов

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.