Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Москаль попередив кримських нардепів - дехто таки змінить крісло на нари

Кримінал 5060 переглядів

Опубліковано - 26.08.2009 12:12 | Всі новини | Версія для друку

Москаль попередив кримських нардепів - дехто таки змінить крісло на нари
Москаль попередив кримських нардепів - дехто таки змінить крісло на нари
Новий керівник Головного управління МВС в Автономній республіці Крим, народний депутат і головний міліціянт Геннадій Москаль заявив, що найближчим часом громадськість почує про велику кількість кримінальних справ відносно кримських депутатів і чиновників.

Відповідаючи на запитання, чи треба найближчим часом очікувати голосних кримінальних справ у відношенні високопоставлених кримських чиновників, Москаль сказав: «Так. Тут є люди, нахабності яких навіть я дивуюся, хоча за свою міліцейську кар'єру встиг багато чого побачити. Начебто б уже все нормально було наприкінці 90-х, а зараз знову повилазили звідкись. Їм голову відрубаєш, а відростають три – як у Змія Горинича», - заявив він в інтерв'ю «Комерсант-Україна».

«Одним з найвпливовіших людей Криму вважається кримінальний авторитет, депутат Верховної Ради Автономної республіки Крим. Я працював у Криму в 1997-2000 роках і добре знаю місцеву ситуацію. Можливо, тому й призначили саме мене», - додав Москаль.

Москаль стверджує, що у міліції є матеріали на депутатів і вищих посадових осіб Криму: «Знаєте, Крим унікальний у цьому плані регіон. У Радянському Союзі був так званий «синдром завскладом» - завідувач складом завжди одержував найменшу зарплату, рублів 70, ніколи не ходив у відпустку, але всі рвалися на цю посаду. І текучка кадрів на цій посаді була колосальною: одного посадять - одразу ж приходить інший, і його теж через якийсь час саджали. Так і в Криму: бандит обов'язково лізе в політику, як раніше - у завідувачі складом. Якщо в деяких регіонах партійні вожді намагаються не допустити таких людей до влади, якось стежать за чистотою своїх рядів, то отут всі навпаки: чим людина гірше, чим більше на ньому клейм, тим вище в нього посада й місце в партійному списку. Це ненормально, і Крим необхідно від цього лікувати. Терапія отут уже не допоможе, необхідне лікування винятково хірургічним методом», - сказав він.

На уточнююче питання, представників яких політичних чинностей він має на увазі, глава МВС АРК сказав: «Ну... подивіться самі на склади кримського парламенту, місцевих рад, партійну приналежність окремих мерів - все лежить на поверхні! Силовикам тут вистачить роботи надовго».

Водночас глава МВС АРК відмовився назвати конкретні імена: «Стежте за міліцейськими зведеннями», - сказав він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Підозр у людини тим більше, чим менше вона знає”
Френсіс Бекон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.