Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Раптове прозріння. У БЮТ побачили побратимів: Ющенка і Януковича

Влада 3588 переглядів

Опубліковано - 3.09.2009 14:16 | Всі новини | Версія для друку

Раптове прозріння. У БЮТ побачили побратимів: Ющенка і Януковича
Раптове прозріння. У БЮТ побачили побратимів: Ющенка і Януковича
Тільки сліпий міг не помітити, що Банкова і ПР впродовж тривалого часу відчайдушно намагаються позбавити українців нормально функціонуючого Вищого законодавчого органу.

Секретаріат Президента та Партія регіонів знову спільно готують і намагаються розіграти масштабну аферу, яка полягає у тому, щоб спочатку заблокувати роботу парламенту, а потім розпустити Верховну Раду.

Про це заявив Перший заступник Голови фракції БЮТ Андрій Кожем’якін.

Він нагадав, що 2 вересня Президент Віктор Ющенко після зустрічі з Головою Верховної Ради заявив про можливість розпуску парламенту. Водночас, в цей же день, лідер Партії регіонів в Одесі в ультимативній формі заявив про те, що Партія регіонів не дасть працювати парламенту, поки не будуть проголосовані законопроекти ПР про підвищення соціальних стандартів.

На переконання Кожем’якіна, «такі майже спонтанні заяви Президента і Віктора Януковича не є випадковими».

«Є всі підстави вважати, що Секретаріат Президента та Партія регіонів знову спільно готують і намагаються розіграти масштабну аферу, яка полягає у тому, щоб спочатку заблокувати роботу парламенту, а потім розпустити Верховну Раду», - наголосив він.

На думку Кожем’якіна, «складається враження, що ПР та Секретаріат Президента створили спільний виборчий штаб».

«Кооперація Партії регіонів, секретаріату Президента та особисто Ющенка ставить перед собою завдання: повністю заблокувати законодавчу гілку влади майже на рік, а відтак, позбавити Уряд законодавчої підтримки для боротьби з кризою; накласти на державний бюджет масштабні додаткові витрати по проведенню виборів до парламенту і як наслідок - довести Україну до економічного краху», - заявив Андрій Кожем’якін.

Він зазначив, що все це робиться з єдиною метою: у всьому звинуватити Прем’єр-міністра Юлію Тимошенко.

«Такий спільний сценарій ПР та Президента може мати жахливі, а головне - незворотні наслідки для України. Тому за цинічними заявами спікерів ПР про соціальний захист населення та турботу про добробут народу ховається бажання дестабілізувати ситуацію, посіяти хаос в країні і на цьому тлі заробити хоч якісь дивіденди», - підкреслив Перший заступник Голови фракції.

«У Конституції України чітко зазначено, що Президент України не може розпускати парламент за пів року до виборів Президента. Тому, які б нездорові ідеї не виникали у наших опонентів – парламент і Уряд в Україні будуть працювати», - наголосив Андрій Кожем’якін.

Замість післямови. Від себе можемо зазначити, що відчайдушні спроби знищення парламенту, як Вищого законодавчого органу, легитимно обраного нами, виборцями, тривають вже не один рік поспіль. І зазначена афера - лише один маленький епізод із цілого серіалу, де головними героями виступають Президент Віктор Ющенко та його пробратим із "дітей Кучми" двічі не судимий Віктор Янукович.

Радимо згадати нині прозрілим нардепам-бютівцям із якими обіцянками йшли на вибори пропрезидентська сила НУНС і як формувалася правляча коаліція та яку позицію зайняла керована із Банкової ЄЦ Балоги.

Також радимо пригадати й "протестні" блокування парламенту штатними "захисниками народу" від ПР із кремлівськими суфлерами.

І тоді - питань не буде. Щодо слів та конкретних справ.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.