Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За сценарієм Банкової. Лохотронні фішки - понад усе

Влада 3788 переглядів

Опубліковано - 8.09.2009 12:51 | Всі новини | Версія для друку

За сценарієм Банкової. Лохотронні фішки - понад усе
За сценарієм Банкової. Лохотронні фішки - понад усе
Партія регіонів знову заблокувала залу засідань Верховної Ради. Фішка - загальновідома: типу захист знедолених у виконанні нардепів-мільйонерів.

Спікер парламенту Володимир Литвин зазначив, що це є свідченням того, що нікого не цікавить прийняття рішення щодо підвищення соціальних стандартів та відбувається реалізація «сценарію 2004 року».

Литвин наголосив, що йдеться про те, щоб заблокувати роботу парламенту і він не зміг працювати.

Партія регіонів відмовилася від пропозиції фракції БЮТ проголосувати у пакеті надходження і видатки до Держбюджету з метою підвищення соціальних стандартів.

Про це на брифінгу у Верховній Раді заявив лідер фракції БЮТ Іван Кириленко.

«Не підтримано Партією регіонів. Одне бажання – мати процес, а не результат. Результату вони бояться, бо які б рішення не прийняли по збільшенню соціальних стандартів, вони будуть стосуватися і конкретної економіки», - сказав Кириленко.

«Повний деструктив. Я навіть більше скажу – те, що розмова тривала майже дві години – це маразм», - наголосив він.

Кириленко зазначив, що на підприємствах членів Партії регіонів замість підвищення заробітної плати відбувається скорочення персоналу, робочих місць і заробітної плати.

Він повідомив, що Партія регіонів також відмовилася розглядати інші конструктивні пропозиції щодо збільшення мінімальної зарплати.

«Нічого не проходить, нічого!», - обурився Іван Кириленко.

Лідер фракції БЮТ наголосив, що є три реальних джерела надходжень до Держбюджету, за допомогою яких можна збільшити соціальні видатки.

«Перерозподілити у бюджеті те, що є. У когось треба відняти, щоб сюди додати, а відняти дві самі великі статті: охорона здоров’я і освіта. І ви прекрасно знаєте, що там немає що віднімати», - сказав він.

«Друге джерело – проголосувати, що це емісійні кошти Національного банку, тобто ми голосуємо, що це друкарський станок», - сказав Кириленко.

«І трете – це дійсно шукати джерела. І ми запропонували реальний шлях – шукати джерела. Перерозподілити в країні потоки грошей. Дійсно, є реальні можливості, хай невеличкі, хай не ті, що хочеться, але їх можна ще пошукати», - зазначив Кириленко.

«Нічого не пройшло. Дійшло до образ. Ми далі відмовились бути присутніми при цьому маразмі», - наголосив Кириленко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.