Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сьогодні до продажу надходить антологія всіх альбомів «Бітлз»

Технології 6354 перегляди

Опубліковано - 9.09.2009 15:44 | Всі новини | Версія для друку

Кожен бажаючий може відчути себе членом легендарної групи
Кожен бажаючий може відчути себе членом легендарної групи
Крім того, тепер кожен бажаючий може відчути себе членом легендарної групи.

Приєднатися до ліверпульської четвірки запрошують автори нової комп'ютерної гри - «The Beatles: Rock Band» («Бітлз: рок-гурт»). Її майбутнім власникам належить крок за кроком прослідкувати сходження рок-зірок 60-х. Гравці зможуть вийти на сцену клубу «Печера», відвідати шоу Еда Саллівана і навіть брати участь в процесі запису пісень в студії «Еббі Роуд». Грати можна буде за будь-кого з бітлів.

Фахівці відзначають високий рівень графіки, персонажі дуже схожі на Джона, Пола, Джорджа та Рінго. Автори гри обіцяють бонуси у вигляді 45 композицій «Бітлз», які супроводжують гравців, а також раритетні кадри і фотографії команди.

Відеогра коштуватиме прихильникам 50 доларів. Втім, якщо ви захочете замовити собі гітару з брендом «Бітлз» або барабани, вартість подарункового набору зросте в 5 разів, передає CNN.

Тим часом в середовищі рок-музикантів новинку зустріли без особливих захоплень. На екрані з'являються тексти пісень і акорди, але єдине, що потрібний від гравця, - натискати комп'ютерні кнопки. "Мене дратує, коли мої діти грають в ці ігри - якби вони стільки ж часу бринькали на звичайній гітарі замість натискання кнопок, то були б вже віртуозами", признався Бі-Бі-Сі колишній барабанщик "Пінк Флойд" Нік Мейсон.

Колишній бас-гітарист групи "Роллінг Стоунз" Біл Уайман також вважає, що комп'ютерні ігри на кшталт «The Beatles: Rock Band» заважають молоді грати на справжніх музичних інструментах.

Тим часом аналітики передрікають грі рекордні продажі. Вона була створена за підтримки корпорації «Apple». Ця ж компанія випустила музичну антологію альбомів «Бітлз». До неї входять всі студійні альбоми групи, ранні сингли та музика для фільмів. Західна преса вже назвала це найбільшою подією з моменту розпаду групи майже 40 років тому.
9 вересня 2009 року по усьому світу розпочалися продажі повної дискографії The Beatles, перевиданоъ в цифровому форматі
9 вересня 2009 року по усьому світу розпочалися продажі повної дискографії The Beatles, перевиданоъ в цифровому форматі
Ще одна радісна новина для бітломанів - оцифровані композиції будуть доступні для викачування в Інтернеті.

Повна колекція альбомів групи в стереозвуку вийде разом із студійним міні-альбомом з двох дисків 1967 року “Magical Mystery Tour” і збіркою “Past Masters Vol. I and II”, який зібрав пісні 1962-1970 років, що не потрапили на оригінальні альбоми.

У кожної пластинки збережений оригінальний дизайн обкладинки, а переклад на цифровий звук здійснювався на вінтажній апаратурі, щоб максимально повно передати аналогове звучання культових пісень. Буклет кожної пластинки включає, крім тексту пісень, рідкісні фотографії, а також обмежену серію невеликих документальних фільмів про альбом, які будуть доступні тільки на початку продажів.

Перші чотири альбоми “The Beatles” в цифровому звуці будуть перевидані в стереозвучанні вперше.

Крім того, цього ж дня в продаж поступить ще одна колекція дисків групи - 10 альбомів “The Beatles” і дві подвійні збірки в монозвучанні “The Beatles in Mono”, як вони і були записані групою спочатку.

Автори проекту навмисно запускають колекцію в продаж 9 вересня, вибравши знакову дату (09.09.09) для не менш знакової події.

2013 року закінчується дія авторських прав на твори «Бітлз». Тому компанії зі звукозапису намагаються отримати максимальний прибуток зараз, передає ІТАР-ТАРС з посиланням на фахівців шоу-бізнесу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.