Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Під прокремлівські масовки кримська влада радо роздає землю росіянам

Скандал Регіон: Автономна республіка Крим 6618 переглядів

Опубліковано - 21.09.2009 16:51 | Всі новини | Версія для друку

Під прокремлівські масовки кримська влада радо роздає землю росіянам
Під прокремлівські масовки кримська влада радо роздає землю росіянам
Міністерство внутрішніх справ України звинувачує владу Криму в пособництві масового скуповування росіянами землі на Південному березі Криму.

Зокрема, заступник міністра внутрішніх справ - начальник Головного управління МВС України в Криму Геннадій Москаль просить мера Сочі Анатолія Пахомова надати інформацію, скільки громадян України отримали в 2006-2009 роках земельні ділянки в курортному місті Росії. У зверненні до Пахомова, яку розповсюдила прес-служба міліції автономії, Москаль уточнює, що його цікавить кількість українських громадян і розмір виділених ним ділянок "на території Сочинської міськради".

Зі свого боку кримська міліція стверджує, що кримська влада, "обділяючи співгромадян, дає можливість і сприяє деяким громадянам Російської Федерації безперешкодно скуповувати землі на ПБК".

Міліція як приклад повідомляє, що за одним із мешканців Самарської області РФ числиться 35 земельних ділянок на Південному березі Криму. Кримське Головного управління МВС наводить список ділянок із зазначенням сум, сплачених за договором купівлі-продажу.

"ГУ МВС України в АР Крим і в подальшому буде оприлюднити кому, ким і в якій кількості земля на ПБК передається, всім, за винятком кримчан", - заявили в прес-службі Головного управління МВС.

Як повідомлялося, на початку вересня Управління Міністерства внутрішніх справ у Криму порушило кримінальну справу за фактом вимагання посадовими особами виконавчого комітету Сімферопольської міськради хабара в сумі 5,2 млн. доларів за виділення земельної ділянки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.