Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Корейці заборонять росіянам виробляти і продавати скопійовану модель авто

Скандал 4715 переглядів

Опубліковано - 29.09.2009 14:58 | Всі новини | Версія для друку

Lacetti&Vega - знайдіть 10 відмінностей
Lacetti&Vega - знайдіть 10 відмінностей
Південнокорейська компанія GM Daewoo минулого тижня ініціювала судовий розгляд відносно TagAZ Korea - інжинірингового підрозділу російського автозаводу “ТагАЗ”.

Як повідомляє AFP, GM Daewoo звинувачує "ТагАЗ" в порушенні прав на інтелектуальну власність і у використанні інформації, що представляє комерційну таємницю. Крім того, південнокорейська компанія зажадала від суду заборонити російській стороні виробляти і продавати автомобілі, створені за вкраденими кресленнями.

Раніше повідомлялося, що прокуратура округу Намбу міста Сеула порушила кримінальні справи відносно двох співробітників TagAZ Korea за звинуваченням в крадіжці технічної документації на автомобіль Chevrolet Lacetti.

На думку представників GM Daewoo, викрадена інформація була використані для створення автомобіля C-100 “Вєга”, який Таганрозький автозавод позиціонує як модель власної розробки. Продажі цій моделі в Росії почалися в липні поточного року.

Як заявили представники GM Daewoo, після завершення розслідування компанія ухвалить рішення про стягнення з TagAZ Korea грошової компенсації. Представники TagAZ Korea поки відмовляються коментувати ситуацію, що склалася.

Таганрозький автовиробник неодноразово опинявся в центрі скандалу. Китайський автовиробник Chery і його російський представник "Чері Автомобілі Рус" звинуватили "дочку" російського ТагАЗа в несанкціонованому складанні моделі Chery Tiggo. Як повідомлялося в поширеній влітку заяві, "певніі юридичні особи в Росії займаються складанням і/або розповсюдженням" Tiggo без дозволу правовласників. Автовиробник вимагав від всіх покупців "піратських" автомобілів повідомити деталі покупки, включаючи VIN-номери машин, і загрожував примусити до повернення автомобілів.

В свою чергу, GM Daewoo має в Росії власні автозаводи - в Калінінграді і Санкт-Петербурзі, з конвеєра яких зходять Chevrolet Lacetti, а з вересня поточного року - і правонаступник Lacetti, - Chevrolet Cruze.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.