Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


СБУ не допустила в Україну засланого козачка

Влада 5087 переглядів

Опубліковано - 6.10.2009 15:28 | Всі новини | Версія для друку

СБУ не допустила в Україну засланого козачка
СБУ не допустила в Україну засланого козачка
У Службі безпеки України заявляють, що обмеживши в’їзд в країну громадянину Росії Віктору Дем’яненку, СБУ запобігла спробі створення на території України незаконного парамілітарного формування, що суперечило б національному законодавству та міжнародним зобов’язанням країни.

"У зв'язку з діяльністю, що створює передумови для вчинення суспільно небезпечного правопорушення громадянином РФ Віктором Дем'яненком, йому обмежено в'їзд на територію України", - повідомили в прес-центрі СБУ у вівторок.

У СБУ підкреслили, що "українська сторона і надалі буде ставитися до своїх зобов'язань в частині недопущення незаконного залучення українських громадян у військові конфлікти за кордоном".

Крім того, військовий експерт, який побажав не розкривати свого імені, повідомив про існування плану деяких російських діячів створити в південно-східних областях України воєнізовані козацькі організації під егідою так званої міжнародної Ліги козачих миротворчих сил з центром у Москві. Мета цієї організації - отримати статус воєнізованого формування і брати участь у військових операціях в Росії і на території інших держав.

"Таким чином, українців могли втягнути у військові конфлікти на території інших країн", - пояснив експерт.

Як повідомлялося раныше, 4 жовтня українські прикордонники не пустили на територію країни отамана Донецького округу Всевеликого війська Донського Дем'яненка у зв'язку з відповідним дорученням Служби безпеки України.

Раніше офіційний представник Всевеликого війська Донського Володимир Воронін повідомив, що отаман прямував до Луганської області на зустріч з донськими козаками, які проживають на території України, і віз почесні грамоти Всевеликого війська Донського козакам, котрі особливо відзначилися в охороні громадського порядку під час недавнього візиту в Україну патріарха Московського і всія Русі Кирила.
Він також зазначив, що депутат Державної Думи РФ, отаман Всевеликого війська Донського, козачий генерал Віктор Водолацький також персона нон-ґрата для України.

У березні українські прикордонники відмовили у в'їзді на територію країни Олександру Йову, отаману Дубосарського козачого округу невизнаної Придністровської республіки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.