Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Катастрофа через борги

Надзвичайна подія 6282 перегляди

Опубліковано - 14.10.2009 17:18 | Всі новини | Версія для друку

Катастрофа через борги
Катастрофа через борги
Через борг підприємств житлово-комунального господарства у місті Новоград-Волинський Житомирської області з населенням більш як 50 тис. осіб повністю припинено водопостачання, закриваються школи, дитячі садки та підприємства харчової промисловості.

Як повідомили у Новоград-Волинській міській раді, Новоград-Волинська комунально-експлуатаційна частина (установа Міністерства оборони) заборгувала місцевому водопровідно-каналізаційному господарству 534,8 тис. грн. При цьому борг інших підприємств ЖКГ, які підпорядковані місту, становить 271 тис. грн., а, відтак, загальна заборгованість за послуги водопостачання і водовідведення сягає більш як 800 тис. грн.

У свою чергу, через борг водопровідно-каналізаційного господарства перед Новоград-Волинською районною електромережею, остання відключила підприємство від енергопостачання.

Як наголошує керівництво міста, ситуація є критичною.

Подачу води у місто припинено, відведення стоків призупинено. Також зупинено роботу підприємств харчової промисловості. Через відсутність води теплове господарство не може розпочати опалювальний сезон.

Крім того, зараз розглядається питання про закриття у Новограді-Волинському 11 шкіл і 16 дитячих садків.

Керівництво міста направило телеграми на ім’я прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко та в.о. міністра оборони Валерія Іващенка з проханням невідкладно вирішити питання погашення заборгованостей.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Надзвичайна подія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Світ відповідав розмірам людини,
І людина була мірилом всіх речей”

Михайло Волошин

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.