Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Папа Кучма проголосує за своє, двічі судиме створіння

Політика 4578 переглядів

Опубліковано - 15.10.2009 18:46 | Всі новини | Версія для друку

Папа Кучма  проголосує за своє, двічі судиме створіння
Папа Кучма проголосує за своє, двічі судиме створіння
Колишній Президент України Леонід Кучма називає лідера Партії регіонів Віктора Януковича найбільш гідним кандидатом у Президенти.

Про це Кучма заявив сьогодні на прес-конференції в рамках Інтернет-мосту Київ-Москва-Кишинів-Тбілісі.

"У другому турі я обов'язково буду голосувати за Януковича, хоча б тому, що за ним стоїть професійна команда ... Янукович проявив себе, будучи прем'єр-міністром, і оточення в нього було - це менеджери ... Я вважаю, що на сьогоднішньому етапі іншої гідної кандидатури немає. Я вважаю, що Янукович буде продовжувати політику стратегічного співробітництва з Росією. Іншого шляху у нас немає ", - сказав Кучма, додавши, що обов'язковою умовою повинно бути подальше проведення парламентських виборів, оскільки, переконаний він, сьогодні немає ні парламенту, ні коаліції.

Характеризуючи інших претендентів на президентський пост, зокрема, прем'єр-міністра Юлію Тимошенко, колишній президент сказав: "Якщо б енергію Юлії Володимирівни - та в мирних цілях, користь була б для України велика. Але я бачу, мирних цілей вона не бачить, і ніхто їй не підкаже ".

"Литвин своє останнє слово не сказав, хоча він розуміє, що шансів у нього немає, але заявити про те, що він - діючий політик, зобов'язаний", - сказав Кучма.

При цьому він зазначив, що, на його погляд, лідер Фронту змін Арсеній Яценюк - "найперспективніший з молодих політиків ... Тігіпко теж професійна людина".

Говорячи про лідера комуністів Петра Симоненка, Кучма з іронією зазначив: "Я згоден підтримати Симоненка, якщо Жириновський на наступних виборах (у Росії) підтримає не Медведєва або Путіна, а (лідера російських комуністів) Зюганова".

Разом з тим, характеризуючи майбутні вибори, Кучма зазначив, що інтрига в них все ж таки присутня, хоча б тому, що в політику прийдуть "нові люди, молоді люди, і з ними потрібно буде рахуватися. Нехай не сьогодні - завтра".

Від “Аратти”: власне, пояснювати інтерес Леоніда Даниловича, напевно, немає потреби. Адже, при ньому "досвідчені менеджери" й реалізовували великий дерибан національного богатства. Саме при ньому із нічого з'являлися мілярдери. Хоча, насправді, далеко не із нічого, а завдяки його, Кучми, Указам та рішенням пропрезидентської більшості у парламенті.

Все це загальновідомо. Але нас би цікавили інші історії, як то: убивства Георгія Гонгадзе, В'ячеслава Чорновола, Вадима Гетьмана тощо. І навіть не самі історії, а щире каяття Леоніда Даниловича у гріхах своїх.

Хоча, хіба цим грішать комуністи-ленінці?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.