Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Депутати Львова вимагають притягнути українофоба Табачника до кримінальної відповідальності

Захист держави 6343 перегляди

Опубліковано - 21.10.2009 14:26 | Всі новини | Версія для друку

Депутати Львова вимагають притягнути українофоба Табачника до кримінальної відповідальності
Депутати Львова вимагають притягнути українофоба Табачника до кримінальної відповідальності
Депутати Львівської міської ради вимагають від СБУ та Генпрокуратури притягнути до кримінальної відповідальності Дмитра Табачника за заклик до порушення територіальної цілісності нашої держави.

Фракція «Наша Україна» у Львівській міській раді під час сесії 21 жовтня оприлюднила звернення до керівника СБУ Валентина Наливайченка та Генпрокурора Олександра Медведика щодо заяв Дмитра Табачника, зроблених у статті «От Риббентропа до Майдана. Парадоксальные последствия сталинской внешней политики», що було опубліковано 27 вересня у газеті «Известия», в якій він вкотре демонструє свою патологічну ненависть до всього українського, повідомляє Zaxid.net.

У зверненні, зокрема, зазначено, що «Д.Табачник дає високу оцінку згаданому пакту Ріббентропа-Молотова» як політичній перемозі напередодні Другої світової війни, а вістря своєї ненависті скеровує проти Галичини і галичан: «У нас с галичанами разные враги и разные союзники. Галичане практически не имеют ничего общего с народом великой Украины, их герои (Бандера, Шухевич) для нас убийцы». Втративши почуття міри і захлинаючись від ненависті до самостійної України, так оцінює поточний момент української історії: «И сегодняшняя антироссийская, антиевропейская и даже античеловеческкая политика украинского руководства в значительной степени результат галицкого засилия в украинской политике».

«Вбачаємо у висловлюваннях члена Партії регіонів Дмитра Табачника не лише образу гідності частини громадян України, але й непрямий заклик до порушення територіальної цілісності нашої держави, порушення окремих статей Кримінального кодексу України. Вимагаємо встановлення міри відповідальності щодо Дмитра Табачника та порушення проти нього кримінальної справи», – йдеться у зверненні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.